A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Road to Fame mod.

2017/09/23. - írta: SimGuruZoli

road_to_fame_mod.png

Szeretnéd ha simjeid híresek lennének és folyamatosan rajongók és lesifotósok vennék körül? Már unalmassá vált az alapjáték? Van egy megoldásunk, méghozzá az egyik legmenőbb mod amit valaha teszteltünk! 

road-356x220.png

A The Sims 4 - Road to Fame mod lehetővé teszi a simek számára, hogy híresek legyenek és az életüket a reflektorfényben éljék. Olyan újításokat hoz a játékba, amelyek teljesen megváltoztatják a simek minennapi életét.

Újdonságok:

  • Simstagram jártasság (5 szint)
  • Hírességi szint (5 szint)
  • Új interakciók
  • Rajongók (NPC)
  • Lesifotósok (NPC)
  • Új pénzszerzési lehetőségek

2017-09-22_7.png

Miután telepítetted a modot, a simedre kattintva elérhetővé válik egy új interakció ablak, melyet "Road to Fame..." néven találtok meg. Ha erre kattintotok előugrik a Simstagram menü. Első lépés ként a simednek létre kell hoznia egy Simstagram profilt, ezután pedig már kezdődhet is a posztolás. Minél többet használja simed a Simstagramod, annál nagyobb lesz a jártassága és annál több új interakció válik elérhetővé. Olyan interakciók mint pl. "Take a Selfie for Simstagram", "Respond to Comments", "Take a Selfie with a Sim", és még rengeteg más. 

Amint a simed elérte a 100.000 Simstagram feliratkozót, különböző kisebb vállalatoktól promóciós felajánlásokat fog kapni. Ha reklámozza a cégek termékeit a sim természetesen pénzhez jut. Minél több feliratkozója van simednek, annál nagyobb értékű ajánlásokat kap! 

Ha simed eléri az 1.000.000 feliratkozót a Simstagramon, megkapja az első Hírességi Szintet. Ettől kezdve a simek felismerik az utcán és néha egy-egy lesifotós is lencsevégre kaphatja. A rajongók a simed nevét fogják kiabálni és fotókért fognak könyörögni!

Ha simed igazán a rajongók szívébe szeretné lopni magát különböző interakciókat hajthat végre:

  • Aláírást adhat
  • Megölelheti a rajongókat
  • Csókot küldhet a rajongóknak

Természetesen gorombán is viselkedhetsz "alatvalóiddal", de ne feledd, az otromba viselkedés csökkenti a Hírességi Szinted!

A lesifotósokkal is interakcióba tudsz lépni, csak kattints rájuk és válasz a lehetőségek közzül:

  • Kezdjen el pózolni
  • Válaszoljon a kérdéseire

Amint simed eléri az első hírességi szintet különböző eseményeket szervezhet, ahol találkozhat a rajongókkal és a lesifotósokkal is!

Ha simed már hármas szintű híresség lesz, egyre többen fogják felismerni illetve a rajongók és a fotósok már a simed háza körül is ólálkodni fognak.

Természetesen ez a kapcsolatokra is kihat, egy híres sim sokkal egyszerűbben szerez barátokat és sokkal hamarabb is találja el Ámor nyila. A kérdés már csak az, mennyire igazak ezek a kapcsolatok. A híres simek a munkában is jobban teljesítenek, hamarabb kapnak fizetésemelést és előléptetésben is hamarabb részesülnek!

Ne feledd! A mod még csak béta állapotban van, tehát folyamatosan érkeznek hozzá frissítések - pl. hamarosan bekerül a Modell karrier is! 

7cgib9w_0omcrxnfxzj6eqnoacuip6byio8v97-jx-awjokggl_nn4bw9gxfxhja.jpg

Hogyan telepítsem?

A modot IDE KATTINTVA tudod letölteni. 

1. Csomagold ki a .zip fájlt. 

2. A kicsomagolt fájlt (TS4_Road to Fame -MOD-) másold be a Dokumentumok -> Electronic Arts -> The Sims 4 - > Mods mappába. 

3. És kész is. 

 

Hogyan frissítsem a modot a későbbiekben?

1. Egy cikkben jelezni fogjuk ha elérhető lesz egy újabb frissítés!

2. Töröld ki a Mods mappából a TS4_Road to Fame -MOD- nevezetű fájlt. (Fontos: Ha van egy játékmentésed ami ezt a modot használja, míg a mod nem lesz újra aktív ne lépj be a háztartásba!)

3. Kövesd a Hogyan telepítsem? útmutatót. 

 

Alapvetően csak az alapjátékra lesz szükséged, viszont ha szeretnél simeddel szelfiket is készíteni, szükséged lesz a Get To Work kiegészítőre is! 

 

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása