A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Hogyan készíts autószalont a The Sims 4-ben?

2018/01/01. - írta: bomarty

auto.png

Csillogó felnik, minőségi kidolgozású egyedi márkák. A luxus igazi élménye négy keréken. Ez akár egy hangzatos reklámszöveg is lehetne, most azonban egészen másról van szó. Ebben a cikkben bemutatom nektek hogyan építhettek egy modern autószalont a The Sims 4 Get to Work kiegészítő segítségével.

12-15-17_12-06-39_pm.png

A kiegészítőre azért van szükségünk, mert a helyet önálló üzletként működtethetjük később, ahol természetesen vásárolni is tudnak majd simeink.

Lássuk 8 lépésben hogyan alakíthatod ki ezt a tetszetős szalont:

1. Lépés:

Keress egy minimum 40x30-as telket. Építs egy nyolcszög formát a minta alapján. Alacsony fallal készítsd el a tetőt úgy, hogy az alsó résztől egy kockányira kintebb legyen.

Fesd az alsó falakat feketére kívül-belül, a felső falrészt pedig élénk pirosra. Tegyél fehér szegélyt az alacsony és magas falakra, valamint a  négy sarokba szükségünk lesz 1-1 fekete oszlopra.

12-15-17_9-26-21_am.png

2. Lépés:

Rakj nagy üvegablakokat körbe (kivéve a hátsó falat). A tetőhöz és a bejárathoz keress szürke beton padlót.

12-15-17_9-30-30_am.png

3. Lépés:

A kimaradt (kinti) részeket fedd be sötét szürke beton talajjal. Keress egy fekete keretes üvegajtót a bejárathoz. Egy-két helyen hagyj zöld sávokat pár bokornak és fának. Rakj a növények köré alacsony fehér kerítést.

12-15-17_9-39-39_am.png

4. Lépés: (kihagyható)

  • Keress egy üresen álló részt és tegyél le egy oszlopot.
  • Használd a bb.moveobjects on kódot.
  • Fogj meg egy ugyanilyen oszlopot és a 9-es gomb lenyomásával rakd az előző tetejére.
  • A gyerekjátékok között fogsz találni egy menő piros autót. Alt + Ú lenyomásával nagyítsd körülbelül harmincszorosára.
  • A felnagyított autót a korábban említett 9-es gomb lenyomásával tedd az oszlopok tetejére

12-15-17_9-44-50_am.png

5. Lépés:

Most következik a belső tér kialakítása. A padló legyen fekete, márványozott, az ablak nélküli falat pedig fesd pirosra. Válassz egyet a Get to work üzleti feliratai közül és helyezd el a piros falon középen, majd tegyél körbe tükröket.

12-15-17_9-57-41_am.png

6. Lépés:

A piros fal elé kerül egy pult (pénztárgéppel), mellé szobanövények, modern fotelok. Tegyél fel pár spot lámpát és használj szürkés szőnyegeket a pult és fotelok alá. Ha az egyik ablakot oldalt kitörlöd illemhelyiséget is építhetsz. Ezután attól függően mekkora az üzleted 6-8 autó fog benne helyet kapni.

12-15-17_10-09-31_am.png

7. Lépés:

A gyerek dekoráció részben fogod az autókat megtalálni. Válassz modernebb darabokat. Nagyítsd fel őket 8-10-szeresükre (Alt + Ú), majd helyezd el stílusosan egymás mellé a szalonban. Tegyél minden nagy autó elé egy vagy több kisebb kiállított darabot és később ezeket bocsájtsd eladásra. Rakj ki egy elektronikus zenét sugárzó hangfalat és ártáblákat.

12-15-17_11-42-59_am.png

12-15-17_11-43-05_am.png

8. Lépés:

A kinti részre is rakhatsz pár felnagyított autót ártáblákkal. Próbálj több egyformát egymás mellé tenni.

Rakj világítást a kinti autókhoz, az üres falakra és a reklámoszlop tetejébe (9-es gombbal tudsz oda felemelni kinti fényt). Bentre rakj lámpát a pulthoz és a kiállított autók alá.

 

Ha mindezzel kész vagy nincs más dolgod, mint beüzemelni frissen nyílt autószalonod. A dolgozók ruháit kreáld elegánsra, az árakat magasra és gyönyörködj benne ahogy a simek megállnak és nézegetik a boltod luxus autóit.

Próbáld megépíteni és várd ki melyik modelből vásárolnak először!

Nyisd meg a galériát további képekért:

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása