A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Outdoor Retreat Game Pack - Játékteszt

2018/01/16. - írta: bomarty

outdoor_r.png

Friss levegő, madárcsicsergés, tábortűz és mi van ott a bokorban……egy medve?

De most őszintén, ha simeidet egy igazi kirándulós élménnyel szeretnéd megajándékozni, akkor az Outdoor Retreat Game Pack a legjobb választás.

sims4.jpg

A kiegészítő rengeteg új tárgyat, ruhát, hajat, interakciót tartalmaz, valamint egy új életcélt (Outdoor Enthusiast), amellyel igazi természetbarát lehet simed. Visszatérve a ruhákra természetesen főként kiránduláshoz, túrázáshoz illő öltözeteket kapunk, azonban sportoláshoz, kocogáshoz vagy kertészkedéshez is ideálisak. Kiemelném a medve jelmezt, ami felnőtt és gyerek simek esetén is elérhető.

outdoor-retreat-cas-items.jpg

A tárgyak, kiegészítők szintén a kempingek hangulatát idézik. A sátrakon, hűtőtáskákon, kemping ágyakon át a vicces székekig, lámpásokig minden darab nagyon természetközeli.

outdoor-retreat-build-mode-items.jpg

A kiegészítő egyik igazán kalandos része az új világ, vagy mondanám inkább erdőnek (Granite Falls), ahova simeink egyedül, barátokkal, családtagjaikkal, vagy kedvesükkel elutazhatnak, faházat bérelhetnek, vagy a szabadban kempingezhetnek.

A faházakat attól függően, hogy mekkorák természetesen olcsóbban és drágábban is bérelhetjük egy vagy több napra. Ha a kirándulás hétköznapra esik és például egy tini simnek iskolába kell mennie, akkor suli után visszatér a táborhelyre. Ha rendelkezünk a Cats & Dogs kiegészítővel, akkor természetesen házi kedvencünket is magunkkal vihetjük.

granite.png

Ha kinti táborhelyet szeretnénk, akkor egy információs bódénál vehetünk például sátrat, hűtőtáskát, kempingágyat és további hasznos dolgokat. Továbbá megnézhetjük itt az erdő térképét is, az illemhelyiséghez, vagy az eredeti faházhoz is visszavezethetjük a simet.

01-11-18_11-08-12_am.png

A kirándulás során találkozhatunk egy vadőrrel, akitől hasznos információkat tudhatunk meg a kempingről, mint például:

„Szép számmal látnak medvéket az erdőben! Kérem legyenek óvatosak odakint!”

01-11-18_11-23-36_am.png

01-11-18_1-10-04_pm.png

Miután letáboroztunk számtalan lehetőségünk nyílik a kikapcsolódásra: tehetünk egy rövid túrát az erdőben, horgászhatunk, rovarokat gyűjthetünk, gitározhatunk, grillezhetünk, vagy kipróbálhatjuk a patkó dobást.

 

Miután leszáll az éj kezdődik az igazi móka. A simek a tábortűz köré gyűlhetnek, ahol megmelegedhetnek, szellemtörténeteket mesélhetnek, sütögethetnek (hot-dogot, halat, pillecukrot), majd elvonulhatnak a sátrakba, kempingágyakba.

A sátrakban a gyerekek elemlámpákkal világítva játszhatnak, a felnőttek olvasgathatnak, vagy hancúrozhatnak, valamint át is öltözhetnek.

01-11-18_12-36-51_pm.png

01-11-18_12-35-52_pm.png

Az Outdoor Retreat Game Pack összességében remek alkalmat nyújt egy feledhetetlen kirándulásra a simeknek. A lenyűgöző környezeten át, a változatos interakciókig sok meglepetés érheti a játékost egy-egy ilyen túra alkalmával. Mint például ez a cuki mókus, aki a bokrok között rohangál. Számomra a kirándulás témáját teljesen kimeríti ez a kiegészítő, szóval csak ajánlani tudom.

7e8ghvj9cj14.jpg

A kiegészítőt megvásárolhatod Originen keresztül magában, vagy találhatsz egyesített csomagot is a Cool Kitchen Stuff és Spooky Stuff kiegészítőkkel. Mindkét esetben 6000 Ft körül mozog az ár.

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása