A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Évszakok - Kiszivárogtak az első infók.

2018/03/05. - írta: SimGuruZoli

evszakok.png

Úgy látszik 2017 végére, az EA elkezdett egy jobb útra térni, és viszonylag hasznos kiegészítőket gyártott a The Sims 4-hez. Több mint három év várakozás után megkaptuk a házikedvenceket, és most úgy néz ki, hogy az Évszakok sincsenek már túl messze.

Mit gondoltok, mi a legegyszerűbb módja annak, hogy egy még meg nem jelent kiegészítő után kutassatok? Biztosan neked sem maga az Electronic Arts megkérdezése volt az első gondolatod, pedig tőlük kapod a legfrissebb infókat!

dxfx2cxxcae7nry-1.jpg

Valakinek elég volt csak rákérdeznie az EA LiveChat-jén a dologra, egy kedves admin szemrebbenés nélkül elárulta a megjelenési dátumot. (Valószínűleg Maria Lourdes már nem az Electronic Arts csapatát erősíti.) Viccet félretéve, megtudtuk, hogy a The Sims 4 Seasons megjelenési dátuma 2018. Szeptember 18. - mely eltér az eddig megszokott ősz végi/tél eleji megjelenésektől. Az új kiegészítőt minden bizonnyal a Június 9 és 11 között megrendezésre kerülő EA Play-en fogják bejelenteni, ahol akár a The Sims 5-ről is leránthatják a leplet, mely várhatóan 2020-ban fog debütálni. 

FRISSÍTÉS

Az EA Costumer Service oldalán egy újabb admin erősítette meg, hogy a The Sims 4: Seasons körül már teljes gőzzel zajlanak a munkálatok.

dxaulbbxcaa6tha.jpg

Ezek mellett a SimGuruk még Twitteren is elhintettek pár részletet az Évszakokról. Megtudtuk pl. hogy a City Living panelházaitól eltérően az évszakok az összes városban elérhetőek lesznek. 

Te örülsz az új kiegészítő hírének, vagy inkább egy másikra vágynál? Tudasd velünk a véleményed a komment szekcióban! 

Kíváncsi vagy milyen lehet az Évszakok kiegészítő a The Sims 4-ben? Mi már elképzeltük egy cikkben! 

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása