A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Holiday Celebration Pack - Játékteszt

2018/03/26. - írta: bomarty

00_holiday_celebration.png

A The Sims 4 egyik különleges és egyben ingyenes kiegészítője a Holiday Celebration Pack, amely kifejezetten karácsonyi témájú és amit a szerkesztők minden évben megtoldanak pár tárggyal vagy ruhával.

2018-03-26_16.png

A kiegészítő bútorai, vagyis inkább dekor elemei segítségével karácsonyi hangulatú szobákat készíthetünk, de kültérre is ideális néhány tárgy. Elengedhetetlen motívumok, mint a karácsonyfa, hóember, feldíszített kandalló, koszorú, ajándékok, gyertyák, füzérek kapnak helyet a kiegészítőben.

Egy új hangszóró is helyet kap, amit apró hópelyhek díszítenek és amiből karácsonyi dallamok szólnak.

ts4_holiday_celebration_01_001.jpg

Ezek mellett minden évben az ünnepek közeledtével kapunk egy kis pluszt, mint például szörfdeszkás mikulást, papucsokból készült füzért, egyedi karkötőt, vagy fülbevalót esetleg még új hajakat is.

1030503_screenhi_930x524_en_us_04.png

Az alap kiegészítővel nem érkeztek frizurák, de mostanra, mint mondtam már elérhetővé vált néhány. A ruhák számomra tipikusan az ünnepi filmekből ismert "csúnya pulóverekre" hasonlítanak. Hóemberes, rénszarvasos, norvég mintás darabokat kapunk, valamint néhány elegánsabb ruhát. 

 A sapkák már szinte önmagukban viccesek, viszont egy jól összeállított szettel akár manókat is készíthetünk a segítségükkel. Természetesen itt is több színből válogathatunk.

sims-4-christmas-tree-variations.jpg

A karácsonyfák és dekorációk segítségével a hagyományos karácsonyi szín (zöld, piros) mellett modernebb színeket, mint fehér, kék is használhatsz. Rendezd be kedved szerint simeid ünnepi otthonát, készíts finom ételeket, italokat és hívd össze a sim rokonokat egy karácsonyi vacsorára.

2018-03-26_17.png

Ha rendelkezel az alapjátékkal, akkor Originen ingyen letöltheted ezt a kiegészítőt. 

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása