Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Cenzúra eltüntetése - Útmutató

2018/03/28. - írta: SimGuruZoli

cenzura_3.png

Ha játszottál már valamelyik The Sims szériával biztosan találkoztál már a zuhanyzáskor, fürdéskor, stb. megjelenő mozaikokkal. Ha esetleg illusztrátor vagy, és intimebb képeket szeretnél készíteni ez kifejezetten zavaró lehet. Szerencsére erre is van megoldás! 

Ha nem múltál el 18 éves kérjük most hagyd el ezt a cikket, vagy kérj engedélyt a szüleidtől! 

cenzura_1.png

Első lépésként látogasd meg a Mod The Sims oldalt, majd kattints a "Files" fülre. Itt töltsd le a modot a szövegre kattintva. 

2018-03-26_3.png

Csomagold ki a letöltött fájlt, majd nyisd meg a Mods mappát (Dokumentumok > Electronic Arts > The Sims 4 > Mods) 

2018-03-26_2.png

Ezek után másold be a fájlokat a Mods mappába, és készen is vagyunk!

cenzura_2.png

Ha eddig még nem használtál modokat, akkor indítsd el játékodat, lépj be a beállításokba (...) kattints az Other fülre, majd engedélyezd az Egyedi Tartalmakat (Custom Content) és a Script Modokat. Kattints az Apply Changes gombra, majd indítsd újra a játékod. 

2018-03-26_15.png

ProTipp: Hozz létre a Mods mappán belül még egy mappát, és nevezd el pl. Cenzúrának. Így, ha már sok Egyedi Tartalmad lesz, és esetleg törölni szeretnél párat, nem kell gondolkoznod rajta, hogy melyik fájl mit takar.

Néhány kép, amely már a mod használatával készült: 

Mint láthatjuk, a mod aktiválása után már nem jelennek meg a zavaró képkockák. Természetesen mi a képeket szerkesztettük, az esetleges jelentések elkerülésének érdekében. 

Ha tetszett a bemutató és a mod, mindenképp kattints a Like gombra! Köszönjük!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása