A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Small Animal Package mod - Játékteszt

2018/04/04. - írta: SimGuruZoli

small_animal_borito.png

Ha követed a The Sims 4-el kapcsolatos híreket biztosan olvastál már a pár hete megjelenő My First Pet Stuff-ról. A cuccos csomag lényege az lenne, hogy a még novemberben megjelenő Cats & Dogs kiegészítőt egészítse ki, de akár önmagában is használható legyen. Legnagyobb újdonsága az új terrárium volt, melyben négy különböző kisállatot tarthatunk (Szürke egér, sündisznó, hörcsög és egy kacsacsőrű, rózsaszín, miniatűr bivaly.) Egy zseniális moddernek, Kalino-nak köszönhetően most tíz újabb kisállattal bővítheted simed családját!

tumblr_inline_p6bg32b1dr1sbsuam_500.jpg

A Small Animal Package mod-nak köszönhetően simed mostantól két féle mókust, csincsillát, menyétet, nyulat, tengeri malacot, degut, törpe erszénymókust, lemmust, de akár még versenyegeret is tarthat. Ha ez nem lenne elég, az új jövevények több színben is elérhetőek. 

tumblr_inline_p63ehodw5a1sbsuam_500.jpg

Ha már a színeknél tartunk, fontos megemlíteni, hogy a kisállatok mellett a moddal érkezik hat darab "recolor" a terráriumokhoz is, így már természetes fa bevonattal is megvásárolhatod őket. 

animal.png

A mod beszerzése szerencsére egyáltalán nem nehéz. Látogasd meg Kalino Tumblr oldalát, majd tekerj le, és kattints a Download kifejezésre. Itt felugrik a Sim File Share oldala, ahol ismét a Download gombra kell majd kattintanod. 

2018-03-29_1.png

Miután letöltötted a modot lépj be a Mods mappába (Dokumentumok > Electronic Arts > The Sims 4 > Mods) majd másold át a fájlt, és készen is vagyunk! 

cenzura_2.png

Ha eddig még nem használtál modokat, akkor indítsd el játékodat, lépj be a beállításokba (...) kattints az Other fülre, majd engedélyezd az Egyedi Tartalmakat (Custom Content) és a Script Modokat. Kattints az Apply Changes gombra, majd indítsd újra a játékod. 

A végére pedig hoztam nektek pár képet az új kisállatokról:  

Ha tetszett a bemutató és a mod mindenképp kattints a Like gombra! Köszönjük! 

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása