A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4 - Nyári cuccok tipegőknek!

2018/05/22. - írta: bomarty

nyarrrr.png

Korábbi cikkemben (Automatic Sunburns Mod) már olvashattál arról, hogy egy mod segítségével hogyan barnulhatnak simeink a tűző napon. Mivel ez a nyári hangulatú tartalom csak felnőtt és tini simeknek nyújtott "örömet" ezért úgy gondoltam a gyerek és tipegő simeknek is szükségük van valamire, amivel jól érezhetik magukat a strandon. 

05-18-18_1-26-18_pm.png

Összegyűjtöttem neked három olyan egyedi tartalmat, amivel biztosan vidám perceket varázsolhatsz egy nyári vakáció során simeidnek!

1. Medencék tipegőknek:

Mivel a játékban csak a gyerek, tini és felnőtt simek használhatják az úszómedencét sajnos a tipegőknek nem marad semmi, ahol vízben lehetnek a fürdőkádat kivéve. Egy szuper egyedi tartalom segítségével azonban elérhető számukra egy cuki úszómedence, amiben kedvükre lubickolhatnak. 

05-18-18_12-35-10_pm.png

A kis medence 6 színben (piros, rózsaszín, sárga, zöld, kék, fekete) variálható  és csak a tipegők használhatják! Egy rövidke animációban álldogálnak és játszanak a vízben. 

Ezt az egyedi tartalmat ide kattintva érheted el!

Kicsit lentebb görgetve elég apró betűvel ezt találod: Download here. No adfly.  Alatta látsz egy linket, arra kattintva érheted el a letöltést. Az oldalon egyébként egy mini videóban meg is nézheted a medencében a tipegőket, hogy mit csinálnak, hogyan mozognak. 

toddler_pool.png

pooldownload.png

A Letöltések között fogod megtalálni a package fájlt, de menjünk is tovább, hiszen a következő két egyedi tartalommal együtt fogom elmondani a végső lépéseket. 

2. Fürdőruhák tipegőknek:

the_sims_4_2018_05_18_9_02_08.png

Mivel a tipegők nem fürdenek, ezért nincs számukra a CAS-ben strand cucc, maximum toppok és rövidnadrágok. A következő egyedi tartalomban azonban 25 színben elérhetőek fürdőruhák.  Bár csak kislány tipegők számára készültek, de azért mindenképpen kihagyhatatlanok. Miután megnyitod a CAS-t a hétköznapi szettek közé kreálhatod a strandos cuccokat és medencézéskor csak át kell öltöztetni a tipegőt.

dress.jpg

Az egyedi tartalmat ide kattintva érheted el! A Dropbox Download-ra kattintva átvezet egy másik lapra, ahol a Direct Download-al tudod letölteni a package fájt. Ezután a Letöltések között fogod megtalálni!

toddler_swimsuit.png

swimsuit_download.png

3. Homokozó kiegészítők, homokvár minden korosztályú simnek:

Ha mindig is szerettél volna homokozót a The Sims 4-ben akkor ezzel az egyedi tartalommal beszerezheted. A homokozóhoz kisebb játékok is tartoznak, de ezek csak dekorációk, viszont elérhető 4 féle homokvár, amit úgy használnak a simek, mintha egy babaház lenne. 

Ide kattintva elérheted a tartalmat, majd az oldalon a képek alatt találod a Letöltést!

sandcastles.png

Ezeket az egyedi tartalmakat a gépeden a Letöltések mappában fogod megtalálni. A fürdőruhák és a medencék egy-egy package fájl formában, a homokozós cuccok pedig tömörített mappában jelennek meg. 

letoltesek.jpg

Jelöld ki a két package fájlt és csomagold ki a mappát, majd Kivágás - Beillesztéssel rakd őket a következő mappába:

Dokumentumok - Electronic Arts - The Sims 4 - Mods 

mods_7.jpg

Ha a játék beállításoknál engedélyezve van az egyedi tartalmak használata, akkor hibátlanul használhatod ezeket a tárgyakat és kiegészítőket.

mods.png

Bár egy kicsit sokat kell érte kattintgatni, de úgy gondolom megéri, hiszen ilyen hasznos és cuki nyári kiegészítőket szerezhetünk simeinknek. 

Ha még több aranyos tipegős képet szeretnél látni kattints a galériába:

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása