A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Gyereknapi CC csokor - Játszótér szett

2018/05/27. - írta: Emz00

gyereknap1.png

Üdv! Egy gyors bemutatkozással szeretném kezdeni a cikket: A nevem Lotz Réka Emília, én vagyok a legújabb tagja a The Sims Hungary szerkesztőségének! Remélem az írásaim tetszeni fognak nektek és hasznosak lesznek számotokra! :)

11-29-15_9-06_pm-2.jpg

Gyereknap alkalmából egy CC csokrot hoztam nektek. Angolul "Joyful kids playground set", magyar fordításban: "Örömteli gyerek játszótér". A csokor tartalmaz 4 féle csúszdát, 2 fajta, de 4 színváltozatban elérhető, dekorálásra alkalmas tető darabokat, egy ugyancsak dekorálásra való hintát, egy színes dísz vasutat és furgont, előbbihez hozzátartozóan 2 féle tarka sínt, 7 jó öreg, még a sims 3-ban is felfedezhető rugós játékokat és végül, de nem utolsó sorban,3 színben elérhető űrhajót aminek olyan funkciója van, mint a jól megszokott kalózhajónak. A cikk végén megadom ezeknek a letöltési linkjét is. 

1. Csúszda

11-29-15_8-49_pm.jpg

A játszóterek egyik kihagyhatatlan eleme a csúszda. Gondoljunk csak bele, hogy 1-1 hosszabb és kacifántosabb darab mennyi izgalmat, horzsolást és drága szüleink aggódó hegyi beszédét hordozta magával! Persze voltak ügyesebbek, akik játékból visszamásztak, hisz' úgy izgalmasabbnak találták a játékot.

A csúszdákat a Vásárlás módban a dekorációknál, azon belül a nővények szekcióban találjátok

Ezekhez a lépcsőkhöz az alkotó nem csinált létrát, vagy lépcsőt, így nektek kell azt megépíteni. Az alagút és a rövid csúszda méretezéséhez (hogy nagyobb legyen) a "shift+]" billentyű kombinációt nyomjátok le!

2. Tető dekorációnak

11-29-15_8-44_pm.jpg

Színes, vidám és igen jól mutat. Ezekkel a szavakkal tudnám csak jellemezni, ezeket a gyönyörű darabokat! Hogy mire használhatod? Esetleg ha fedett csúszdát vagy mászókát építesz tökéletesen alkalmaz ez a dísz tetőnek!

A tetőket a Vásárlás módban a dekorációknál, azon belül a nővények szekcióban találjátok

A dekorációk 1x1-esek, így bármilyen szoba méretnek megfelelően lehet őket méretezni a "shif+[" billentyűkkel

3. Hinta

11-29-15_8-07_pm.jpg

Ez volt gyermekkorom egyik legkedveltebb szórakozása. Mikor bementem egy játszótérre, egyből lecsekkoltam, hol is van. Szinte versenyt futottam az öcsémmel, hogy elsőbbségem legyen és szédülésig hintázhassak

A hinta kerete és ülése a vásárlás módban találhatóak meg. A keret a dekoráció menüpontban, azon belül a növények szekcióban van listázva. Az ülés a kényelem menüpontban található.

A hinta, mint játék, hiányzik a sims4-ből. Ezt szomorúan tapasztaltam én is meg a kreátor is. Ezért hát az üléseket bárszékekkel oldotta meg, így a gyerekek tudnak egymással szocializálódni "hintázás" közben. Az üléseket mindenki kénye-kedve szerint helyezheti a kereten belül.

4. Vonat és Furgon

11-29-15_8-50_pm.jpg

Ezek a színes dekorációk remekül feldobják a játszótér hangulatát és napos időben jó kis árnyékot adhatnak. Szerepjátékosok figyelem! Sim gyerekeitek lehetnek akár mozdonyvezetők vagy furgonosok!

A vonatot és a furgont a Vásárlás módban a dekorációknál, azon belül a nővények szekcióban találjátok. A hozzátartozó ülés a kényelem menüpontba van listázva

Az ülések manuálisan belerakhatóak a furgonba és a vonatba, a gyerekek így tudnak egymással ülni és beszélgetni.

5. Sín

11-29-15_8-23_pm.jpg

A sínek 2 alakban találhatóak meg: egyenes és görbe

A síneket a Vásárlás módban a dekorációknál, azon belül a nővények szekcióban találjátok

6. Rugós játékok

11-29-15_8-46_pm.jpg

A sims 3-ban jól ismert rugós játékok a tipegők és gyerekek által egyaránt kedvelt móka volt. Sajnálattal ez sincsen még benne a sims4-be, így ezel a játékok székként funkcionálnak a gyerekek számára.

Az ülés a kényelem menüpontba van listázva

7. Űrhajós mászóka

11-29-15_9-12_pm.jpg

Ezen a játékon a sim gyerekek ténylegesen játszhatnak. 3 különböző színben érhető el! Készen álltok egy új kalandra ami egészen az űrbe repít? Vár rátok a csillagos ég!

A mászóka a vásárlás módba található a gyerek játékoknál

 De ez még nem minden! Ha nincs ötletetek hogyan alakítsátok ki a játszótereteket, semmi baj! Le is tölthetitek a játszóteret úgy, ahogy a készítő megálmodta! Ehhez is megadom a letöltő linket a cikk végén.

Utolsó lépések: A játékba illesztés

  • A CC-k letöltése után a gépetek (amennyiben nem ajánlja fel) automatikusan a letöltés mappába rakja a letöltött fájlokat.

kepkivagas.PNG

  • Ezután nyissuk meg a fájlt. Ott egy mappát találhattok amiben rengeteg de rengeteg .package fájl lesz

kepkivagas1.PNG

kepkivagas2.PNG

  • Ezeket a fájlokat kijelöljük a kép szerint

kepkivagas3.PNG

  • Ezután a kibontás gombra kattintunk. Ekkor kiad egy panelt, ahol ki kell választani a mappát amibe a .package fájlokat 

kepkivagas4.PNG

  • Ezután megkeresitek a Dokumentumok mappát, azon belül az Electronic Arts mappát. Onnan a The Sims 4  mappát megnyitjátok és a .package fájlokat a Mods mappába bontjsátok ki!

Szett letöltése: ITT

Játszótér letöltése: ITT

Vidám és kalandokban gazdag gyereknapot kívánok nektek! :)

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása