A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

A The Sims játékosok típusai

2018/06/23. - írta: Kittó

tipus.png

Mindig is több táborra oszlottak a játékosok, ezért úgy döntöttem, leírok pár tipikus játékost a SIMS használói közül. Te magadra ismersz?

1. A csaló

job_tech_guru.png

Ez a játékos szinte úgy született, hogy a keze rendellenesen automatikusan nyomja meg a CTRL+SHIFT+C billentyűket. Minden kódot kívülről fúj, már-már mesterien használja őket. Elgondolkodtató, hogy vajon képesek lennének-e önállóan megalkotni egy játékot ekkora tudás birtokában.

2. A realista

maxresdefault_17.jpg

Ő nem használ csalás kódot, hanem igyekszik a lehető legreálisabban lejátszani a játékot. Nem teker előre az időben, normális emberek életét éli simjeivel. Munkát vállal a játékban, hogy pénzhez jusson, egyszerű lakásban él. Vagyis az első szöges ellentéte.

3. A bukott realista

sims11.jpg

Ez a típus megpróbálja a második pontban leírtakat véghez vinni, de a simje végül éhezni kezd, kifogy a pénzből, minden mutató a nullára kerül, végül pedig csaláshoz folyamodik.  ( Szerintem mindenki megpróbálta már ezt...)

4. A mérnök

06-22-15_2-17-am-2.jpg

Neki a legfontosabb az építés. Nem nagyon érdekli a simek élete, készítése, főképp az épületek megalkotásában és dekorálásában éli ki magát. Ezek az emberek veszélyesen fanatikusok lehetnek, akár az egész várost újjáépítik a kedvük szerint. Mindegy mit építenek; házat, kávézót, múzeumot, szórakozóhelyet, simán élvezik.

5. A SIM-FANATIC

2ziosvl.jpg

A játék maga nem is fontos. Ők a simek megalkotásában lelik örömüket. Minden apró részletet kidolgoznak, hogy megalkothassák a TÖKÉLETES SIMET. De tényleg... minden... MINDEN részletes...

6. Custom content fanatic

fczdnnk.png

Leszednek minden costum contentet, hogy minél egyedibb simet készíthessenek maguknak, minél realisztikusabb játékélményhez juthassanak. Ők általában 10 GB-nyi CCS-el rendelkeznek. Ezt használják mind simjeiknél, mind az építésnél.

7. A mod-fanatic

csm_08-03-16_11-33-12_pm_c9b943219d.png

Ez kissé hasonló, mint az előző, vagyis imádják a modokat, mivel ők inkább a játékélményt növelnék vele. Kiélhetik beteg vágyaikat azzal, hogy hírességek lesznek, embereket ölnek fegyverekkel, irányítják az állataikat és egyéb dolgokat, amik alapból nincsenek a játékban.

8. A kihívások bajnoka

06-17-18_10-25-21_am.png

Unalmasnak tartják a sima játékmenetet ezért mindenféle kihívásokat csinálnak. Amit most nem is részleteznék, hiszen rengeteg kihívást megtaláltok az oldalon. Hajrá, irány keresgélni!

9. A Fan-boy/girl

maxresdefault_1_3.jpg

Ezek a játékosok igyekeznek kedvenc hírességeiket megalkotni a játékban és ezáltal "közelebb kerülni" hozzájuk. Így válhatnak Johhny Depp feleségévé, Superman öccsévé, Tom legjobb barátjává és Sheldon lakótársává. Hát nem izgalmas?...

10. A lusta

d4wt36f.png

Ezek az emberek unalomból játszanak. Nem érdekli őket milyen lesz a sim, mindenből az előre megtervezettek közül választanak. RANDOMIZÁLNAK. Mindent... de tényleg! Még a simeket és a neveiket is. Valamint a galériából választanak maguknak otthont is. Kár érte.

11. A történetíró

03-06-18_6-33-35_pm.png

Előre megtervezett történet alapján játszik. Komplett forgatókönyvet ír és mindent aszerint alakít. Kissé a kihívás bajnokra hajaz, viszont itt a kreativitás is jelen van, hiszen önmagát állítja kihívások elé.

12. Az életcél mindenek felett, avagy a tökély mintaképe

the-sims-4-seasons-pc-get-cheap-cdkeys_3.jpg

Igyekszik teljesíteni minden sim életcélját, maximumra húzni a a jártasságokat. Hát igen. Nekik vagy nagyon sok idejük van, vagy ők is értenek a csaláshoz.

13. A természetfeletti rajongója

ts4_vampires_img_4.jpg

Minden sim valamilyen természetfeletti lény. Vámpír, vérfarkas, tündér. A lényeg, hogy ne legyen unalmas a játék. Őket két kategóriába soroljuk. Az egyik, akik rejtett varázslényeket készít, emberi külsővel, míg a másik fele igyekszik kihangsúlyozni a különös jegyeket. Szemfogak, szőrzet, kampós orr.

+1. A peches

windows-10-blue-screen-death.jpg

Hát igen.. mindenkivel megesik, mikor a játék úgy dönt, hogy nem indul, de még mindig itt a lehetőség az oldalunk olvasgatására, hogy mire használhatod minél többet megtudj a játékról és érdekességekről :)

További jó játékot!

Képek: Google, Windenburg Gimi, The Sims Hungary - Kihívások

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása