A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

A "The Sims" logika.

2018/06/29. - írta: SimGuruZoli

logika.png

A simek világa tele van furcsábbnál furcsább dolgokkal, amin már meg sem lepődünk. Talán épp ezért szeretjük ezt a játékot, viszont néhány dolog már inkább túlesik az "életszimulátor" határán.

1. Munkából haza

sims-4-death-hunger.jpg

Előfordul, hogy úgy küldjük munkába simjeinket, hogy azoknak elfelejtettünk enni adni, így éhesen kell átvészelniük a műszakot. De mi történik, ha nagyon alacsony lesz a szint? Persze, hogy hazatér, besétál az ajtón, összeesik és meghal...

2. Falazott székek

eameschairdsw02.jpg

Szerencsére nem mindegyik sims játéknál, de elég soknál fordul elő, hogy egy szerencsétlenül elhelyezett szék a simnek a vesztét okozhatja... Hát hogyne...

3. Párkapcsolatok

2i7u4uo.png

Milyen szép is az, amikor simünk találkozik egy kedves ismeretlennel, megvan a kölcsönös szimpátia, összebarátkoznak, megszeretik egymás, randiznak, elcsattan az első csók, egy kis etye-petye, házasság, gyerekek... Mindezt pár nap vagy akár egy hét alatt...

4. A megbocsátás ereje

maxresdefault_19.jpg

Beszólunk neki, összeverjük, megalázzuk. Barátságosan bocsánatot kérünk, és mintha meg se történt volna. Milyen jó lenne ez a valóságban is nem?

5. Tűzeset (1 rész)

sims-4-how-to-put-out-fires.jpg

Meglátod, hogy lángol a lakás? Dobd le a babát és rohanj oda pánikolni.

6. Tűzeset (2. rész)

ts4_360_ghosts_reheat_01_003.jpg

Kigyulladt a szőnyeg, amit a kandalló elé raktál? (micsoda véletlen). Fuss gyorsan oda és kiabálj vele, hátha abbamarad!

7. Halál

17464070629_a37d01b86d_z.jpg

Épp táncoltok, mikor a nagyi békésen elhalálozik? Ugyan kérlek. Sírjatok kicsit, majd hívjátok meg Grim Reapert egy fordulóra. A buli NEM ÁLLHAT MEG!

8. Túl...

the_cube_of_despair_3_1.jpg

Ez szerintem a való életben is előfordulhatott már sokunkkal, viszont ebben az esetben ez halálos. Történhet ugyanis, hogy simünk túl fáradt, hogy egyen, viszont túl éhes, hogy aludjon. Ebből az ördögi körből nem szabadulsz.

9. Alvászavar?

owhlovqchhvqczeoehig.png

Túl fáradt a sim? Küldjük gyorsan ágyba. Hát persze... felkel összeesni a fáradtságtól...

10. Azok a bizonyos skillek

chess.jpg

Előfordul, hogy egyes szakmákban való felljebbjutáshoz elengedhetetlenek bizonyos skillek/ jártasságok. Sakkoz kicsit = Gratulálok sebész lettél!

+1. Partik

81if7a-xcsl_sl1500.jpg

Partit rendeztél és szeretnék, hogy fergeteges legyen? Igyál egy-két italt, Mondj pár viccet egy vendégnek, csevegj vele kétszer, kapcsolj zenét. Nem... nem kell az összessel, a többiek automatikusan jól fogják érezni magukat.

Képek forrása: Google.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása