A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Még idén érkezik egy újabb The Sims 4 kiegészítő!

2018/07/13. - írta: SimGuruZoli

boritoujkieg2018.png

Az EA Lengyelországi csapata valamiért mindig egy fél lépéssel a hivatalos bejelentések előtt jár, ezért szerencsékre sok-sok szaftos információval szoktak szolgálni. Így történt ez ma is, amikor a The Sims hivatalos Instagram oldalán (@simspolska) egy "Ask me Anythinget"-et, azaz Kérdezz tőlem Bármit tartottak.

A kérdések között természetesen az is szerepelt, hogy kapunk-e még idén egy újabb Játékcsomagot vagy Kiegészítő lemezt? A válasz a @simspolska Instagram történetében tűnt fel:

K: Érkezik idén még egy Game Pack vagy Expansion Pack?

V: IGEN.

insta.png

Bár még csak Júliusban járunk, és majdnem az év fele még hátra van, találgatni szerencsére bármikor elkezdhetünk. A valószínűsége annak, hogy a következő kiegészítő a The Sims 4-hez egy Game Pack lesz viszonylag nagy, hiszen jelenleg a Laundry Day- és a My First Pet Stuffok nem szerepelnek egyetlen Bundle-ben sem, így egy hetedik Game Pack és egy hetedik Bundle megjelenítésével többszörösen is felpörgethetnék az eladásokat. Szintén a nagy kiegészítő ellen szól még az is, hogy egy teljesen váratlan pontján az évnek, megkaptuk az eddig megszokott évi egy nagy kiegészítőt, Expansion Pack-et. Bár ez annak is jele lehet, hogy az EA átállt az évi kettő nagyobb kiegészítő megjelentetésre, amire valljuk be, nagy szükség van, hiszen a több mint 25(!) kiegészítő ellenére is rengeteg hiányosság van még ma is a The Sims 4-ben.

Forrás: SimsVIP

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása