A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims Mobile - Hogyan töltsd le a játékot, ha az még nem elérhető az országodban?

2017/05/28. - írta: SimGuruZoli

Figyelem Simmerek! A The Sims Mobile már hivatalosan is megjelent, keressétek a játékot a Google Play-en és az App Store-ban! 

 

Az Electronic Arts új életszimulációs játéka már megjelent az Android és iOS rendszereket futtató készülékekre egyaránt. De sajnos a játék még csak egy úgy nevezett "Soft Launch" állapotban van, ami azt jelenti, hogy csak bizonyos országok lakói tölthetik le az alkalmazást. Jelen pillanatban Brazília az egyetlen ország ahol hivatalosan is elérhető a játék, illetve a hírek azt járják, hamarosan Lengyel testvéreink is részesülnek a jóból. 

De mi van azokkal az emberekkel az egész világon akik a The Sims Mobile-al akarnak játszani? Nos...Mi tudjuk a megoldást! Csak kövesd a lépéseket és minden szuper lesz!

the-sims-mobile-1213235.jpg

Hogyan töltsd le a The Sims Mobile-t Android készülékre? 

Mielőtt belekezdenénk, győződj meg róla, hogy telefonod Android 4.0 vagy magasabb verziót futtat. 

#1 - Engedélyezd az Ismeretlen Forrásokból származó letöltéseket a Beallítások > Védelem menüpont alatt. 

#2 - Töltsd le a legfrissebb The Sims Mobile APK file-t INNEN. Nem ajánlunk más oldalakat hiszen azok különböző vírusokkal és egyéb kémprogramokkal lehetnek fertőzve. 

#3 - Csak nyisd meg a letöltött APK file-t, telepítsd a játékot és kész is.

Nem volt nehét igaz? Összesen három lépes, a jelenlegi mérete a The Sims Mobile-nak kb. 60-70mb között mozog.

the-sims-mobile-1213234.jpg

Hogyan töltsd le a The Sims Mobile-t iOS készülékre? 

Bármennyit és bárhogyan próbáltam, azzal, hogy átállítom a helyzetem Brazíliára a beállításokban nem jelenik meg a játék az App Storeban. Egy alternatíva ként készíthetsz egy teljesen új iTunes fiókot ahol már Barazíl nemzetiségűként regisztrálsz - így már megjelenik a játék az App Storeban is! Sajnos az iOS egy zárt rendszer így csak ez az egy megoldás létezik egyelőre amit használni tudtok. 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása