A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Mermaid mod - Játékteszt

2018/06/06. - írta: Emz00

sello.png

Itt van a nyár, hogyan is dobhatnánk fel a játékunkat?
Napsütés ✓ 
Barnulás 
Cukrászda 
Az új évszakok kiegészítő... nos, már hamarosan :)
Akkor mégis mi hiányozhat, amivel sokkal szórakoztatóbb lehetne a vakáció! Szerintem én tudom is a megoldást!
Ebben a cikkben szeretném nektek bemutatni a Sellő módot, amit IDE kattintva le is tölthettek! Vágjunk is bele!

maxresdefault_16.jpg

Mit is kell tudni erről a módról?
A készítője Nyx, aki a tündér módot is megalkotta a Sims 4. szériájához. A lényege ugyanaz, mint a Sims 3-ban: amint víz éri a simet, átváltozik és uszonya lesz. Ugyanúgy érvénybe lép a kiszáradás veszélye, szóval vigyázz sellődre, nehogy a napon érje a szörnyű vég! Ezt kompenzálva, a sim nem tud megfulladni a medencében vagy a nyílt vizeken sem.
Simednek emberi alakban a lábain színes pikkelyek vannak, ezeknek a színét kód nélkül megváltoztathatod. Ugyanolyan színű lesz az uszonya mint a lábán levű pikkely.

mermaid.png

De hogyan is lehetsz sellő? Ennek két útja van: az egyik úgy, ha összegyűjtesz 20.000 Simleont és megveszed a "Sellők királynője" szobrot (The Queen of Mermaids), amit a Vásárlás mód ---> Dekoráció ---> Szobrok részlegnél találtok meg.

tqotm.png

A leírásban elolvashatjátok a szobor legendáját. Egy sellőről szól aki beleszeret egy emberbe, családot alapítanak és gyermekeik is lesznek, viszont a sellő kiszárad és elhagyja az élők világát. A férje elsiratta, így amikor egyik nap kiment úszni egyet az óceánba, ő is sellővé változott.
Ahhoz, hogy a ti simetek is átváltozzon ezen az úton, miután megvetted a szobrot, rá kell kattintani és kiadja a "View" (megnézés) és a "Remembering the queen's legend" (a királynő legendájára emlékezni) opciókat. Ha rámegyünk az utóbbira, 2 eshetőség áll fent: a Simünk teljesen elunja magát, ilyenkor megkapja a "Boring" hangulat módosítót. Ezután nem történik semmi, simed nem fog átváltozni, próbáld újra!
A siker onnan kezdődik, ha simed sírni kezd. Ekkor megkap egy "It's so sad..." (ez annyira szomorú...) hangulat módosítót ami 24 órán át tart. Ez a folyamat felgyorsítható, ha simetek kisírja magát az ágyában vagy a tükörnél beszél.
Amikor lejár az idő, a simeteket zöld ragyogás veszi körbe és a lábán megtalálhatók lesznek a pikkelyek. Gratulálunk, most már hivatalos sellő lettél!

 

mm.png

Ha nem akartok várni, itt van a könnyebb és gyorsabb módja a sellővé válásnak: a ctrl + shft + c billentyűkombináció után a felugró cheat ablakba az alábbit kell beírnotok: traits.equip_trait Mermaid

ctrl.png

 

singing.png

soa.png

Viszont, ha olyan dolgokat csinálsz, ami hidratálttá tesz, úgy hangulatmódosítót kapsz 4 teljes órára: "Hydrated". Ha ez a hangulatmódosító jelen van, lassabban száradsz ki.
De így is vigyázni kell, ha a sellőd szárazföldön van kint nappal, mert ez jobban dehidratálja.Ha nagyon alacsony új hangulatmódosítót kap a sim: Chapped. Ez kényelmetlenné teszi, de az animáció ami ehhez jár a kimerültséget tükrözidehid.png

Ha a sellő túllépi ezt a határt is, új egyben végzetes hangulatmódosítót kap: "Dehydrated". Itt már nem tudja használni a medencét, annyira kényelmetlenül érzi magát.
Ha teljesen kiszárad meghal. Érdekesség, új halálnemet/szellemtípust is behoz ez a mód: Dead by steam (ez valami olyasmi lehet, hogy: elpárolgott)

 

Egy kis funfact: A sellő bőre és kinézete a kiszáradás méretétől függően fakul.

Egy utolsó érdekes dolog: gyerekek.
Ha egy gyermek vagy egy gyerekes sim találkozik egy sellővel, kap egy "Wow! A Mermaid!" hangulatmódosítót ami boldoggá teszi

Végül, hogyan töltsd le?

A fenti linkre kattintva, rámentek a file fülecskére középtájt

howtomm1.png

Nekem elég különleges módon töltötte le, de ha nektek más az operációs rendszeretek, nektek .rar fájlba adja ki. A tömörített mappát ki kell csomagolni a Dokumentumok ---> Electronic Arts ---> The Sims 4 ---> mods    mappába

De ha úgy szedte le mint az én gépem, mutatom:
Elsőnek megvárod ameddig letölt és megnyitod 

wtf.png

Majd a mappában amit megnyit megtalálod a megfelelő .package fájlokat amiket ugyanúgy a  Dokumentumok ---> Electronic Arts ---> The Sims 4 ---> mods mappába másolsz bele

 

howtomm2.png

Persze ne felejtsétek a Beállításoknál a CC-ket és a módokat engedélyezni!

mods_1.png

Jó szórakozást és remek nyarat kívánok nektek! 

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása