A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: A Kétségbeesés Kockája Kihívás

2017/08/12. - írta: SimBia

kocka.png

Üdvözöllek titeket a Kétségbeesés kockája című kihívásban.

A The Sims 4 Hungary oldalán egy szavazást hoztunk létre, hogy melyik kihívást fordítsuk le. Mivel a kétségbeesés kockáján volt a legtöbb like, ezért ezt.

Egy Simen mutatom be, hogyan is zajlik le ez a kihívás.

the_cube_of_despair_1.jpgŐ itt Henry. Henry egy magányos, trehány és nagyon nagy étvággyal rendelkező Sim. Nem csinál más mint eszik, és tévézik, és eszik és tévézik. A kétségbeesés kockája egy olyan ház amely kicsi, nincsenek ablakai, ajtói és ahonnan nem lehet megszökni. 

Ezek a tárgyak szükségesek a kihíváshoz: egy WC, egy kanapé, hogy tudjon aludni, egy mikrohullámú sütő, egy hűtőszekrény, és egy televízió. Nem zajosak a szomszédok és nem hívnak meg bulikra, nem jár munkába és folyamatosan tömi magába a nassolni valót. Hamarosan ez a menny lesz a pokol.the_cube_of_despair.jpgKiszámíthatóan, Henry életét időben számoljuk. Elsüllyed a kanapéba,és órákon át nézi a TV-t, néha felkel a WC használatához, vagy melegít valamit a mikrohullámú sütőben. Zuhany vagy kád nélkül,a higiéniája csökken, de nem érdekli. Folyamatosan csak a ragyogó dobozt nézi a szoba sarkában, nevet és szellent, miközben bűz árad a hónalja alól.

Nincs mosogató a Kétségbeesés Kockájában, és az eldobott tányérok, tálak és a poharak kezdenek elszaporodni a helyiségben, ami bűzölögni kezd. Csak egy pár nap, és már a helyiség rendetlen. Persze Henry még mindig a kanapéra van ragadva, és a tévén lóg. Néha olyan sokáig figyel rá, hogy elfelejt aludni, és a padlón kószál, a penészes ételekkel körülvéve. 
the_cube_of_despair_2_1.jpgMiközben Henry alszik el kell tőle vennünk a WC-t. Nem sokkal azután, hogy összeszorítja a lábát, és segítségért kiabál, Henry hólyagja nem bírja tovább. Majd hirtelen elhagyja az erő és kómában fekszik a gőzölgő pocsolyában. Ez a kényelmetlenség. Úgy tűnik a Kocka hat.

Tehát meg kell szabadulni a hűtőtől és a mikrohullámú sütőtől. Henry a táplálék iránt egy pohár narancsléért megy el,amelyet korábban elhagyott. Elveszett,de iszik. Látszólag dühös ahogy a gyomrában felszívódik és ahogy a húgyhólyagját kitölti. De, mindezek ellenére folytatja tovább a TV nézését a kanapén. Az órák haladnak. Megpróbál aludni ,de minden órában felkel az éhség miatt. A TV az egyetlen dolog, ami megőrzi őt, de később el kell venni.the_cube_of_despair_3.jpgKét nap telt el mióta elvettük a TV-t. Henry eltölti az idejét, alszik, játékokkal játszik a telefonján, és megátkozza a felette lévő istenséget. Szinte minden szükséglete piros, és közel van a végéhez. De a Kétségbeesés Kockája nem kegyetlen, mert ad egy esélyt Henry számára, hogy elkerülje kegyetlen sorsát. Ez a rémálom boldog véghez is érhet.

Míg Henry alszik , két ajtót kell építeni a szoba mindkét oldalára.Az egyik olyan lakáshoz vezet , amely mindent el tud látni: egy kényelmes ágy, egy zuhanyzó, egy felszerelt konyha, egy nagy TV és egy masszív kanapé van benne. A másik ajtó egy apró,sötét,kőfalú cellához vezet, amely csak egy, kényelmetlen székből és egy olajlámpa homályos fényéből áll .Bármelyik ajtó amit Henry választ, lezárja a sorsát.the_cube_of_despair_4.jpgA probléma a mesterséges intelligencia. Ha Henry apró robot agya felismeri, hogy a jobb oldali ajtón keresztül egy zuhanyzó és egy konyha van, akkor egyenesen megy. Ezért össze kell kapcsolni a helyiségekkel,ahol nincs folyosó.Amikor kiválasztja az egyiket , ki kell törölni az ajtót mögötte,majd építeni kell egy egy másik szobát.Így a választás véletlenszerű lesz. A döntésének tisztának kell lennie.

Henry felébred, figyelmen kívül hagyva az ajtókat , amelyek varázslatosan megjelentek a kis bánat lyukában. A kanapén mozdulatlanul fekszik, és sajnálja a helyzetét. Szóval el kell venni a kanapét. Órákig ott áll, játékokat játszik a telefonján, amit nem lehet elkobozni tőle. Ha megnézed a hangulatát azt írja, hogy éhen fog halni 12 órán belül. Hamarosan választani tud. Van egy hűtőszekrény, ami túlárad élelmiszerekkel az egyik ajtón keresztül, ami az övé lehet.

 

A játékot a leggyorsabb fokozatra kell állítani és várni. Végül Henry egy ajtót választ. Kinyitja, majd egy keskeny folyosón találja magát. Az ajtó mögötte eltűnik, és az egyik megjelenik előtte .Ez az a pillanat amikor meghatározza, hogyan végződik a napja. Vajon ez a luxus kockája vagy a reménység kockája? Kinyitja az új

ajtót.the_cube_of_despair5.jpg

 Rossz választás. Henry rossz ajtót választotta. Azt hihettük, hogy kiválaszthatja az ajtót, ami a szép lakáshoz vezet. De az Istenek nem az ő oldalán vannak, és belép az új csöndes szobájába, a kijárat pedig eltűnik mögötte. Ő odasétál a székhez és leül. Az idő lejár, és a halál belefordította a kaszáját. Henry nincsen már.

the_cube_of_despair_6.jpg

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása