A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Kezdd velünk a sulit! Töltsd le az egyedi Sims-es órarendeket!

2018/08/28. - írta: SimGuruZoli

borito_5.png

Mivel már csak kevesebb mint egy hét van hátra a nyári szünetből, úgy gondoltunk, hogy segítünk nektek ráhangolódni az iskolára! Ahhoz, hogy a suliidőben se kelljen elhagynotok kedvenc játékotokat, csináltunk nektek nyolc jópofa órarendet, melyet teljesen ingyenes letölthettek, kinyomtathattok, és használhattok.

Az sablonok között szinte mindenki megtalálhatja a kedvére valót, az egyszerűektől kezdve egészen a rózsaszín csillámban úszó mámorig vannak mintáink. Nézzük is őket!

1. Mindig fáradt vagyok... Órarend

orarend_1.png

2. Milyen nap van ma? Órarend

orarend_2.png

3. Ma látom a szerelmem! Órarend

orarend_3.png

4. Sötét energia. Órarend

orarend_4.png

5. Csini! Csajos! Csillám! Órarend

orarend_5.png

6. Már megint éhes vagy? Még mindig! Órarend

orarend_6.png

7. A megváltó erő! Órarend

orarend_7.png

8. Cuki cicás. Órarend

orarend_8.png

Reméljük valamelyik elnyerte a tetszéseteket! Ha szeretnétek még a későbbiekben is ilyen letölthető tartalmakat mindenképp nyomjatok a lájk gombra! Sikerekben gazdag tanévet kívánunk mindenkinek!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása