A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Kérdésed van?

2017/05/28. - írta: SimGuruZoli

Kérdésed van hozzánk? Keresd fel Facebook oldalunk, és írj privát üzenetet, vagy küldj nekünk emailt a thesims4hungary@gmail.com címre! 

Gyakran Feltett Kérdések

1. Ti egy hivatalos oldal vagytok?

  • Nem! A The Sims Hungary egy fiatalok által működtetett hobbi oldal, akiknek ugyan úgy van magánélete mint Nektek. A blog működtetéséből jelenleg semmiféle bevételünk nincs. 

2. Segítenétek letölteni a The Sims 4-et? 

  • A The Sims 4 eredeti példányát INNEN tudod digitálisan letölteni, Originen keresztül. Egyéb illegális letöltésekben nem vagyunk hajlandóak segíteni. 

3. Hibát, elírást találtam egy cikkben, hol tudom jelezni?

  • Ha bármilyen hibát, elírást, törött linket, esetleg téves információt talász egy cikkünkben kérjük jelezd felénk a thesims4hungary@gmail.com e-mail címen, vagy Facebookon üzenetben! Köszönjük!

4. Miért nem tudok hozzászólni a cikkekhez? 

  • A hozzászólási rendszerünk mostantól a Blog.hu integrált rendszerén alapszik. A hozzászóláshoz először is regisztrálnod kell a Blog.hu-ra - ha ezt megtetted bármikor kommentelhetsz a cikkekhez. Abban az esetben ha ezt mégsem tudod megtenni valószínűleg tiltólistára kerültél. Ha szeretnél újra kommentelni vedd fel velünk a kapcsolatot a thesims4hungary@gmail.com e-mail címen. 

5. Tudok hozzátok szerkesztőként jelentkezni? 

6. Milyen gyakran vannak új cikkek? 

  • Nincs pontos időbeosztás, ahogy alakul a szabadidőnk. Minden esetben törekszünk a legjobbra! 

7. Tudok hozzátok történeteket/sorozatokat beküldeni? 

  • Igen, a történeted/sorozatod a thesims4hungary@gmail.com e-mailcímre küldheted! Amennyiben úgy gondoljuk megfelel a kritériumainknak egy gyors egyeztetés után már ki is kerülhet az első rész. Ne feledd, csak befejezett történeteket/sorozatokat fogadunk el! 

8. Rendelkeztek fórummal?

  • Jelenleg még nem rendelkezünk fórummal. 

9. Nem indul el a játék...

  • Amennyiben gondod adódik a játékkal nézz szét blogunk "Segítség és hibaelhárítás" menüpontjában, ahol remélhetőleg megoldást találsz a problémádra! Ha ezek után sem javult a helyzet, vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon, ahol személyesen próbálunk segíteni!

 

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása