A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: A leányiskola - Kihívás

2018/04/19. - írta: bomarty

leanysuli.png

A kihívás háttértörténete:

Manapság a hölgyek nem oly kifinomultak, elegánsak és jól neveltek, mint egykoron. Fiatal koromban a legnagyobb érték az volt, ha találtunk magunknak egy rendes férfit, aki mellett igazi háziasszonyok lehettünk. Régen nagy büszkeségnek tartották, ha valaki pedáns és precíz volt, de ezek a mai lányok… Hiányzik belőlük a fegyelem, a jómodor és a régi igazi értékek.

04-14-18_6-27-09_pm.png

Ha fiatalabb lennék megmutatnám nekik hogyan kell viselkedni, de én már csak egy idős özvegy asszony vagyok. Nincs semmim, csak ez az óriási birtok. Pedig oly sok mindent tanultam az évek során: zenét, művészetet, tudományt, szép beszédet és természetesen konyhaművészetet. De ugyan mit számít ez már, hisz nincs gyermekem, akinek átadhatnám a tudásom legjavát. Tudjátok mindig is egy okos és szép kislányra vágytam, akiből igazi hölgyet faraghattam volna. De sajnos az időm véges és örökös hiányában itt üldögélek egyedül a verandámon. Valamit tennem kéne, mégsem ülhetek itt egész nap!

Úgy döntöttem hosszas tanakodás után, hogy leányiskolát nyitok a birtokomon. Bár tudom, hogy nem lesz egyszerű a mai fiatal lányokkal. Míg ők tele vannak energiával és élettel én már fél lábbal a sírban. Azért remélem sikerül belőlük kihoznom valamit!

04-14-18_6-44-25_pm.png

04-14-18_6-48-05_pm.png

A kihívás szabályai:


1. Nem csalhatsz! Egyedül az építés vagy ház vásárlás során használhatsz pénzkódot, illetve a mindennapi kiadások fedezésére.

2. Férfiak nem lakhatnak a házban. Ha egy lány férjhez megy ki kell költöztetni a férjével.

3. Minden lánynak legyen szobatársa! Szóval két lány legyen egy szobában, hogy az idős hölgy jobban szem előtt tudja őket tartani. A néninek legyen saját hálószobája.

4. A nap (tanítás) reggel 8-kor kezdődik és este 9-ig tart. Közben természetesen a lányok ehetnek, pihenhetnek és délután randevúzhatnak is. Este 9-re azonban minden lány legyen megfürödve és megvacsorázva az ágyában.

5. Este 8 után már nem fogadhatnak látogatót a lányok.

6. Az idős hölgyet idősnek kell megtartanod, ezt legkönnyebben úgy teheted, ha a játék beállításainál a Gameplay részben az Auto Age menüpont nincs kipipálva.

auto_age.png

7. Bármilyen készséget elsajátíthatnak a lányok, a napi tantárgyakon kívül és az idős hölgy mentorálhatja ebben őket.

8. A kihívás résztvevőinek (a lányoknak és az idős hölgynek) nem lehet munkahelyük.

9. A lányoknak el kell érni a 10-es szintet főzés vagy sütés, karizma, logikai készségek terén, valamint egy hangszeren tökéletesen kell játszaniuk mielőtt férjhez mennek.

04-14-18_6-58-27_pm.png

10. A lányok legyenek fiatal felnőttek!

11. Akivel legelőször megy randizni egy lány, az legyen a későbbi férje. Ez hűségre és tisztességre neveli.

12. A férjjelölt lehet fiatal felnőtt, felnőtt, vagy idős korú.

13. A lányok nem választhatnak olyan férfit, aki már foglalt.

14. Minden lánynak legyen esküvői ceremóniája, amin a többi lány és az időshölgy is legyen meghívott vendég.

15. Ha egy lány 3 sztrájkot kap, akkor meg kell etetni a tehén növénnyel.

A kihívás feltételei: (A kihíváshoz nincs szükség semmilyen kiegészítőre !)

1. Készíts egy idős hölgyet, akinek minden jártassága maximumon van. Ezt legegyszerűbben úgy teheted meg, ha letöltöd a galériából. (Keress rá a maxskill szóra a háztartások között) Ezután nyugodtan átalakíthatod a külsejét, a haját, öltözékét.

the_sims_4_2018_04_12_10_58_53.png

2. Készítsd el a lányiskolát, vagy töltsd le az általam készítettet. Keress a thesimshungary hashtag - re!

the_sims_4_2018_04_13_15_57_03.png

3. Szerezz be egy tehén növényt! (Ezt is a galériából tudod letölteni! Az általam készített házban már be van készítve egy az udvarban.)

the_sims_4_2018_04_13_15_21_52.png

4. A lányokat keresgélés során, vagy előre elkészítve is hozzáadhatod a háztartáshoz.

 A kihívás menete:

1. Az idős hölgy kutasson fel 4-6 lányt, akiket taníthat. Invitálja őket a házába, barátkozzon velük, majd költöztesse be őket. (Ezt a lépést kihagyhatod, ha a CAS-ben magad kreálod meg a lányokat és így már eleve a háztartáshoz adod őket.)

2. A cél minél több lányt kitanítani és férjhez adni. Ha nem sikerül nekik férjhez menniük, mert nem megfelelően viselkednek, vagy 3 sztrájkot kapnak, akkor meg kell őket etetni a tehén növénnyel.

3. Lesznek napi kihívások, amiket minden lánynak teljesíteni kell, ha az adott napon nem sikerül a kihívás valamelyik lánynak, akkor az sztrájkot kap. Ha egy lány 3 sztrájkot bezsebel, akkor a tehén növényre kell bízni a sorsát, aki vagy megeszi, vagy kiköpi. (Amikor egy torta jelenik meg a tehén száján a lánynak meg kell azt ennie, ezután fogja befalni a növény.)

04-16-18_6-53-01_pm.png

4. Ha egy lányt megeszik a tehénnövény, akkor kereshet a helyére egy újat az idős hölgy.

 Napi feladatok: (Ezeknek a sorrendjét változtathatod is.)

 Hétfő: Karizma

Napi cél: Tanuljanak a lányok karizmát. Beszélgessenek az idős hölggyel, egymással barátságosan. Minden lány egy, vagy több másikkal kerüljön baráti viszonyba.

Kihívás: Az idős hölgy invitáljon egy férfit a házhoz. Minden lány legyen barátságos hozzá. Ha valamelyik lány nem barátkozik vele, vagy ellenséges interakcióba kezd, az sztrájkot kap. Ezt természetesen te irányíthatod. Amelyik lány a nap folyamán legmagasabb szinten barátkozik össze a férfival, az elmehet vele randizni.

Kedd: Zene

Napi cél: Tanuljon minden lány zenélni valamilyen hangszeren. Az idős hölgy közben mentorálja őket és zenéljen nekik.

Kihívás: Menjenek ki a parkba, vagy egy közösségi telekre és ott játszanak borravalóért. Amelyik lány a legtöbb borravalót kapja az mehet randizni egy választott férfival. Amelyik lány a legkevesebbet szerzi, az sztrájkot kap.

Szerda: Sütés – Főzés

Napi cél: Tanuljon minden lány sütni, vagy főzni, vagy mindkettőt!

Kihívás: Minden lány készítsen egy fogást, majd rendezzenek összejövetelt néhány férfi társaságában. Amelyik lány/ok étele a legjobb minőségűre sikerül az/azok mehetnek randevúzni. Amelyik lány/ok étele ehetetlen, vagy akinél felgyullad a konyha az/azok sztrájkot kapnak.

Csütörtök: Logika

Napi cél: Fejlessze minden lány a logikáját!

Kihívás: Játsszon minden lány egymással egy-egy sakk partit. Ezután invitáljanak a házba egy férfit. Ha egy lány kettőnél több játékot elveszít, akkor sztrájkot kap. A legtöbb körben nyerőnek kell egy utolsó partit játszania a meghívott férfivel. Ha sikerül legyőznie az úriembert, akkor elmehet vele randevúzni.

Péntek: Pasi vadászat

Napi cél: A héten tanult és bármilyen más készségeket fejlesszék a lányok.

Kihívás: Azok a lányok, akiknek még nem sikerült a hét folyamán randevúzniuk pénteken szabad napot kapnak és kedvükre ellátogathatnak bármilyen közösségi telekre, ahol megfelelő udvarló után nézhetnek. Ha nem sikerül a nap végére találniuk valakit, akivel egy gyors randit lebonyolíthatnak, akkor sztrájkot kapnak.

Szombat és Vasárnap:

A lányok fejlesszék a tanult készségeket (amíg 10-es szinten nincs a karizma, zene, főzés, logika, addig nem mehetnek férjhez).

Illetve menjenek randevúzni a már kiszemelt férjjelöltekkel.

Remélem elnyeri tetszésed ez a vidám kis kihívás! Ha szeretnél még képeket nézegetni, akkor nyisd meg a galériát! Jó szórakozást a kihíváshoz! 

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása