A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Itt a megoldás a folyamatosan kilépő játékra!

2017/12/20. - írta: SimGuruZoli

hibaelharitas.png

Bár a The Sims 4-nek eddig is voltak fura húzásai, az utóbbi időben egyre zizibb lett a játék. A felhasználók nagy részénél váratlanul leáll, vagy kifagy, természetesen mentés nélkül...és mind tudjuk, hogy egy 2-3 órás játékállás elvesztésénél kevés bosszantóbb dolog van. Ezért vagyunk mi, hogy megkeressük a megoldást és úgy néz ki, most sikerült! 

error-404.png

Fontos megjegyezned, hogy nem csak a játék lehet a hibás! Sőt, az esetek 80%-ban a felhasználó ront el valamit, erre a legnépszerűbb példa a rengeteg, kétes forrásból származó Egyedi Tartalom. Soha ne tölts le dolgokat ismeretlen oldalakról, még akkor sem, ha nagyon csábítónak tűnik. Ami pedig még fontosabb, hogy pénzt soha ne adj ki Egyedi Tartalmakért, vagy Modokért. 

2017-12-20.png

Első lépésként nézz szét a Mods mappádban, töröld a teljes tartalmát. (Természetesen előtte csinálj egy biztonsági mentést.) Ha Egyedi Tartalmak és Modok nélkül hibátlanul fut a játék, nálad lesz a hiba. 

2017-12-20_1.png

Ha ezek után is fent áll a gond nyisd meg az Origint, lépj a My Game Library fülre, jobb egérgombbal kattints a The Sims 4-re, majd válaszd a Repair opciót. Ekkor az Origin átnézi, hogy megvan-e minden játékfájl, ha pedig valami hiányzik, pótolja. 

2017-12-20_3.png

2017-12-20_2.png

Ha abban a helyzetben állsz mint én, akkor még mindig kidob a játék, rosszabb esetben el sem indul. Nos, nézzük a végső tippünket. Az előbbi útvonalon haladva jobb egérgombbal kattints a The Sims 4-re és válaszd a Game Properties opciót. A felugró ablakban kattints az Advanced Launch Options fülre majd állítsd át a játékot 64bitesről, 32bitesre. (Ha eddig 32bitesen volt, most 64bitesre) Ez után mentsd el a beállítást. 

screen-shot-2014-09-08-at-4_47_13-pm.png

És bumm! Megtörtént a varázs...legalábbis nálam. A játék már nem lép ki, sőt jobban fut mint új korában. Reméljük tudunk nektek segíteni ezzel az aprócska kis tippel és végre mindenki ugyan úgy tud játszani mint régen. 

Ha nálad is fent állt a probléma és végig csináltad hibaelhárítási útmutatónkat, kérjük szavazz! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása