A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Túrbózd fel a kertész jártasságot Patchy-vel, a madárijesztővel!

2018/07/17. - írta: SimGuruZoli

patchyyy.png

A The Sims 4 : Évszakok kiegészítővel nem csak az időjárás és az ünnepek érkeztek, hanem Patchy a Madárijesztő is, aki egészen addig inkognitóban marad, míg egyik simünk életre nem kelti. Patchy-t a Build & Buy menüben tudjátok megvenni §450-ért, és igazán jól jöhet azoknak a simeknek akiknek nincs túl sok idejük az otthoni kerttel foglalkozni.

07-02-18_7-42-50-am.png

Amikor a simek először lépnek interakcióba a madárijesztővel, elsőre csak két interakció válik számukra elérhetővé:

  • Chat (Beszélgessenek)
  • Examine (Vizsgálja meg)

Az ismeretlen simeket Patchy előszeretettel vicceli meg, de ha sokat lép simed vele interakcióba és elég sokat tud meg róla, akár még barátok is lehetnek. Ha a simed és a Patchy közötti barátság teljes lesz feloldódik a madárijesztő ruhája a Create-a-Sim menüben.

Ezek után újabb interakciók válnak elérhetővé:

  • Ask for Gardening Tips (Kérjen kertészkedési tanácsokat)
  • Check Pockets for Seeds (Nézze meg a zsebeit magcsomagokért)

HA simed szeretne egy jelentős bónuszt a kertészkedés jártasságához, csak tanácsokat kell kérnie Patchy-től (50%-ot ad hozzá a jártassághoz), illetve ha simed szeretne pár ingyen növény- és virágcsomagot a Check Pockets for Seeds interakciót kell választanod. De ez nem minden!

07-02-18_6-34-43-am.png

Most már, hogy Patchy ilyen jóban van a simünkkel le fog válni fájáról és életre fog kelni. Minden nap délután 1 körül Patchy körbemászkálja a telket, és ahol tud segít a kertészkedésben. Szó nélkül megöntöz, kigyomlál és leszüreteli az egész kerted, ha éppen arra van szükség.

Extra: A simek Patchy-vel természetesen romantikus kapcsolatba is keveredhetnek! #loveisintheair

Forrás: SimsVIP.com

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása