A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Viszlát 2017! - Ez történt velünk az elmúlt egy évben.

2017/12/31. - írta: SimGuruZoli

vissza.png

Bár mindig olyan távolinak látjuk, mégis eljön az év utolsó napja. Mely önmagában nem olyan nagy dolog, de ha visszagondolunk mi mindet tettünk és értünk el 365 nap alatt, egyből nagyobb jelentőséget kap. Büszkén jelenthetjük, hogy számunkra a 2017-es év volt minden idők legaktívabb és legsikeresebb időszaka, amit csak nektek köszönhetünk! 

screen-shot-2014-09-08-at-4_47_13-pm.png

De miért is volt ilyen sikeres? 

- Az első és legfontosabb dolog, hogy megalakult állandó szerkesztői csapatunk, mely jelenleg hat főből áll, és mind azon vagyunk, hogy a legjobb tartalmakat nyújtsuk felétek. 

- Februárban megalakult első weboldalunk mely nem épp úgy működött ahogy szerettük volna, így sajnos Május végén költöznünk kellett. Szerencsére az új hely, (ahol most is jársz) több mint fantasztikus!

- Nevet változtattunk! Az oldal végre teljesen a mi kezelésünk alá került, így a The Sims 4 Hungary helyett, csak simán The Sims Hungary lett közösségünk neve. 

- Minden eddiginél többen látogatják blogunkat, naponta átlagosan 124,5-en. A leglátogatottabb oldal, nem meglepő módon a Csalások, mely erősen közelít a 8000(!)fős olvasottsághoz. 

- Az öt legsikeresebb bejegyzésünk:

1. The Sims 4: Cenzúra eltüntetése

2. EA Gamescom 2017: 30 kép a Cats & Dogs kiegészítőről.

3. Megérkezett a Simlish szótár!

4. Tényleg csak a kreativitásod szab határt! The Sims 4 Create-A-Pet képek!

5. The Sims Mobile - Hogyan töltsd le a játékot, ha az még nem elérhető az országodban?

diagram.pngÖsszesen több mint 350 bejegyzéssel örvendeztettünk titeket, melyből 123 valamilyen, szuperfriss hír, játékteszt vagy játéktipp volt, a maradék 228 pedig valamilyen poszt a Facebook oldalukon. 

17424595_1057911277672559_8814495649580016085_n.jpg

(Képen a Virágözön SimSzépségverseny győztese)

Természetesen versenyekből sem volt hiány, tavasszal a Virágözön, nyáron az Álmaim Nyaralója, míg ősszel A Mr. és Mrs. Halloween versenyekre jelentkezhettetek.  

beharangozo_1.png

Bár közösségünk fő profilja nem a történetek és a sorozatok, több is megjelent ebben az évben, mint pl. az Anubis, az Oodac, a Curse of the Kiss, és a Black Tears. Jelenleg is fut két sorozatunk, az egyik a természetfeletti hangulattal megáldott Kitaszított Négyes, a második pedig egy eddig még soha nem látott interaktív sorozat, a fiatalok iskolai életéről szóló Windenburg Gimi.

Az év unalmasabb részeiben próbáltunk interaktív hetekkel kedveskedni nektek, mint pl. Április első hetében a Tréfa hét, októberben a Halloweeni hét, majd most Decemberben a Csajos hét. Annyit elárulhatunk, hogy 2018-ban sem kell unatkoznotok, holnaptól ugyanis kezdődik a Fiús hét, aminek alkalmából rengeteg extra tartalommal várunk titeket! 

De mit is érnek a cikkek, bejegyzések, sorozatok olvasók nélkül...Köszönjük, hogy velünk tartottak egy újabb éven keresztül, a The Sims Hungary vár titeket 2018-ban is! Simsben gazdag boldog új évet kívánunk mindenkinek!

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása