A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Tudj meg többet a jellemvonásokról, és szerezz be tíz teljesen újat belőlük!

2018/07/19. - írta: domcs

traits.png

Sziasztok! Ma egy olyan cikket hoztam nektek, amelyben tippeket és segítségeket osztok meg veletek. Ezek a dolgok segíthetnek nektek élvezetesebbé tenni a játékot, és remélem, hogy hasznotokra fog válni ez a pár rövid tipp.

Van pár olyan tulajdonság, amellyel hogyha felruházzátok az aktuális játszott háztartás egyik tagját, akkor lényegesen könnyebbé teheti a játékot, illetve kaptok egy kis plusz segítséget némely területen.
Ilyen tulajdonság például az Active, máris leírom, hogy ez mit is okoz pontosan. Ha a Simünk rendelkezik ezzel tulajdonsággal, akkor gyorsabban visszanyerheti az energiáját, mint társai. Illetve gyorsabban fejlődik a fitness jártassága is az adott simnek.

Ha simed Romantic tulajdonsággal lett megáldva, akkor sokkal gyorsabban, és kevesebb ismerkedéssel/beszélgetéssel juthatnak el a kiszemeltjével bizonyos interakciókhoz, például sokkal előbb elérhetővé válik a WooHoo lehetőség, mint a tulajdonság nélkül. Furán hangzik, tudom, de én kipróbáltam, nekem működött! :D

Vannak olyan tulajdonságok is, mint a Loner, amely a szükségletek csökkenésekor bekövetkező hatásokat „korlátozzák”. Ez alatt azt értem, hogy az a Sim, aki ezzel a tulajdonsággal rendelkezik, annak a szociális szükséglete ha csökken, akkor sem kap negatív hangulatjelzőt. Ez azért lehetséges, mert ezek a Simek nem kedvelik a társaságot, nem szeretnek beszélgetni, így őket nem „zavarja” a beszélgetés hiánya.

Ha a simednek Glutton jellemvonást adsz, akkor számolnod kell a következményekkel! Ezek a Simek például kifejezetten morcosak és rosszkedvűek lesznek, ha éhesek. Ugyanakkor pozitív hangulatjelzőt kapnak, hogyha valami finomat, vagy különlegeset esznek. Ezt a tulajdonságot olyanoknak ajánlom, akik szeretnek órákat eltölteni a játékban a főzéssel, és a konyhában való sürgés-forgással.

Egy újabb ilyen jellemvonás a Slob. Ezt olyan játékosaknak ajánlanám a figyelmükbe, akik utálnak a ház takarításával foglalkozni. Személy szerint én szeretem, hogyha a Simsben kell takarítanom, az mindig boldogsággal tölt el. De aki nem szeretne ezzel időt tölteni, sem pénzt költeni a bejáró-, vagy takarítónőre, az ruházza fel simjét ezzel. Ugyanis a simet nem fogja zavarni a rendetlenség, ám vannak hátulütői is. A simünk előszeretettel fog a szemétben turkálni azért, hogy valami élelmet találjon. Még akkor is, hogyha tökéletesen jól van lakva.

Van pár olyan jellemvonás, amit úgy gondoltam, hogy nagyon szívesen megosztanám veletek. Ezeknek a nagy része letölthető a modthesims oldalról. Pár általam kiválasztott jellemvonást be is linkelek nektek, hogy ha szeretnétek, már egy kattintással el tudjátok érni. És ennek segítségével rögtön élvezni is tudjátok vele a játékot!

image

Itt is lenne a lista:

Mára ennyi lett volna, ha tetszett a cikk, annak nagyon örülök! Ha a továbbiakban szeretnétek még ilyen cikket olvasni, akkor jelezzétek nekünk!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása