A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Plumbots Mod - Játékteszt

2018/08/21. - írta: bomarty

plumbots.png

Megtaláltam a (számomra) legszuperebb modot, amit valaha is teszteltem. Ha mindig is szerettél volna egy futurisztikus, hiper modern szimulációs játékot, akkor ezzel a moddal mindezt megvalósíthatod.

Ebben a cikkben nem másról, mint egyedi és variálható sim robotokról lesz szó, akiket saját ízlésed szerint készíthetsz el a CAS (Create a Sims) – ben.

07-08-18_12-48-07_pm.png

Amikor megnyitod a CAS-t már bekészítve várnak a különböző elemek, amelyekből összeállíthatod a saját robot simeidet. Lássuk, mit hol találsz meg.

Fejek:

Kezdésnek ajánlatos levetkőztetni a simet, majd fentről lefelé, vagy fordítva robottá alakítani.

the_sims_4_2018_07_05_11_04_37.png

A hajaknál fogod megtalálni a robot fejeket. Hat féle stílusból válogathatsz, azokon belül pedig tíz féle színből.

the_sims_4_2018_07_05_11_06_42.png

Amikor kiválasztasz egy fejszínt az fog minden ruhastílusnál megjelenni. Tehát úgy, mint normál hajak esetén a szín marad, viszont a fazonon (a robotok fejformáján) változtathatsz.

robots1.jpg

Készíthetsz úgy is robot fejet, hogy megtartod a sim eredeti arcát, vagy akár a haját is. Ebben az esetben abban a menüben kutakodj, ahol a szeplőket és más arcra beállítható elemeket találod. Itt kapnak helyet ugyanis a moddal érkező bőrszínek. Az ezüstös, aranyos borításokkal igazi kiborgokká varázsolhatod simeidet.

the_sims_4_2018_07_05_11_05_22.png

A fejeket különböző kiegészítőkkel is elláthatod. Pl: sapka, szemüveg

07-07-18_9-47-25_pm.png

Felsőtest:

A felsőtest kialakításához a pólóknál találod meg az elemeket. Itt aztán szintén több szín és forma közül válogathatsz. A házvezető csokornyakkendős stílustól az ultra hiper modern derék nélküli modellekig. A felsőtestnél sem kötelező robot elemeket használni, mivel a sim saját teste is lehet maga a robot váza az említett bőrszínek átállításával. Viszont itt a nyaki rész kicsit zavaró lehet, mivel ott egy nagy lyuk keletkezik, ha a fejet robotosra hagyjuk.

Alsótest:

Az alsótesthez találhatsz direkt női és férfi robotlábakat, lebegő, láb nélküli modellt és természetesen ezek színeit is tetszésed szerint választhatod.

robots4.jpg

Öltöztesd fel a robotod:

Ha nagyon szereted a simses ruhákat és ragaszkodsz hozzájuk, akkor azt is megteheted, hogy csak a simek fejét cseréled le robotosra. Itt azonban amint már említettem a nyak rész felett lesz egy perem, eddig ugyanis megmarad a sim teste. Ha ügyesen öltözteted és kicsit magasabb nyakú ruhákat adsz rá, vagy meghagyod a sim fejét és csak a bőrszínen változtatsz, akkor egyáltalán nem feltűnő. Viszont ellenkező esetben jól látszik. Bár engem nem zavart, de lehet valakinek ez a rész problémát okozhat.

robots5.jpgrobots6.jpg

Készíts kiborgokat:

Félig sim, félig robotból összehozhatsz valami teljesen egyedit. Személy szerint leginkább sim fejet és robot testet használtam a kiborgok megépítéséhez. A látvány magáért beszél!

Készíts rozsdás és minőségi modelleket:

Az ezüstös, króm ötvözetű robotokból igazi luxus példányokat hozhatsz létre, akik átlagos simek mellett, vagy önállóan élhetnek egy futurisztikus világban. Játssz velük úgy, mintha tényleg robotok lennének és bízz rájuk minden házimunkát, vagy legyenek a simek társai és intelligenciájukkal segítsék egymás munkáját.

Végezzenek napi feladatokat, mint a mosás, főzés, takarítás és minden másban legyenek a simek szolgálatára, akár egy jó házvezető. 

Amikor összeállítod a robotokat elérhetőek rozsdás, ütött-kopott fejek, felső - és alsó testrészek. Ezeket használva készíthetsz néhány silányabb modellt, akiket kidobtak és akik a roncstelepeken, elhagyatott sikátorokban élnek. Kevés pénzből tengetik napjaikat és gyárban dolgoznak, vagy a szeméttelepen bóklászolnak. Csak a saját fajtájukkal barátkoznak és nem keverednek a minőségi robotokkal. 

Építs futurisztikus várost:

Ha van egy kis kreativitásod könnyedén létrehozhatsz egy saját jövőbeni várost. Én megpróbáltam minél magasabbra építkezni és autókat, vagy ufokat tenni az ablakok elé. A bb.showhiddenobjects csalással a debugok között találhatsz ufot és antennát (Get to Work kiegészítővel). A 9-es gomb nyomásával pedig bármilyen tárgyat elemelhetsz a talajtól. Az erkélyek helyére tegyél zöld füves talajt és ültető ládákat. Az épületek falain legyenek hirdetőtáblák, poszterek, televízió. A belső terek és a berendezés legyen modern, minimalista (ne zsúfold túl).

A szegényebb negyedeknél jó szolgálatot tehet a City Living kiegészítő. Használd a garázs ajtókat, csöveket, büfés standokat, illetve magad is készíthetsz kifőzdéket, roncstelepet.

 

A modot ide kattintva érheted el! Ha kicsit legörgetsz ott megtalálod a fájlokat, ezekre kattintva tudod őket letölteni. Csak a bejelölt három fájl-ra van szükség. Tapasztalatom szerint a második csomag olyan fájlokat tartalmaz, amik már a többiben eleve benne vannak, ezért ha mégis letöltöd csupán felül kell írni őket. 

robot6.jpg

Ezután a Letöltések között fogod őket megtalálni!

robot.jpg

Csomagold ki őket! Kivágás - Beillesztéssel tedd a mappák tartalmát a következő helyre:

Dokumentumok - Electronic Arts - The Sims 4 - Mods

robot5.jpg

Itt készíthetsz egy saját mappát a modnak!

robot7.jpg

Ha a játékod beállításainál be van jelölve a modok engedélyezése akkor hibátlanul működnie kell!

mods.png

Remélem kipróbálod legalább néhány simen ezt a modot! Ha nagyon belejössz akár egy egész várost is benépesíthetsz robotokkal és kiborgokkal! Jó szórakozást hozzá!

Nem volt elég a futurisztikus képekből? Kattints a galériába és nézelődj tovább:

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása