A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Megérkeztek a The Sims iOS matricák!

2018/02/12. - írta: SimGuruZoli

matrica.png

Pár nappal ez előtt az EA csapata bejelentette, hogy bemutatnak egy új, The Sims által inspirált matrica csomagot az iOS-es eszközökhöz. Ha neked is iPhone-od, iPad-ed vagy esetleg Mac-ed van, IDE kattintva töltheted le őket. 

capture-5.jpg

"Üdv Simmerek! Használjátok ezeket a The Sims 4 és The Sims Mobile által inspirált menő és vicces matricákat az iMessage-ben. Mutasd ki mennyire szereted barátaidat a cuki buborékokkal és a kreatív ikonokkal. Egy Lámát küldenél a mamádnak, vagy esetleg a barátaid tudtára akarod juttatni, hogy egy torta után sóvárogsz? Most már ezt is megteheted! Valaki küldött egy szelfit? - Tégy a feje fölé egy plumbobot! A több mint 40 matrica közül biztosan megtalálod a kedvenceid. Játssz az élettel és tedd élvezetesebbé az üzenetváltásokat!"

Forrás: Apple AppStore.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása