A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Fedezd fel Selvadorada-t!

2018/02/24. - írta: SimGuruZoli

selvadorada.png

Helló Simmerek (és titokzatos dzsungellakók, akik megtanultak olvasni)! Üdv a dzsungelben! A következő pár percben körbevezetünk titeket a The Sims 4: Jungle Adventure újdonsült városának, Selvadoradanak a legizgalmasabb pontjai között. Készen álltok az utazásra? Mi igen! 

1. A piac.

ts4_gp06_official_01_002_1080_jpg_adapt_crop16x9_1455w.jpg

A dzsungel egy borzasztóan veszélyes hely, tele dolgokkal melyek csak arra várnak, hogy lecsapjanak simedre. Ezért, mielőtt nekiállnál felfedezni a dzsungelt egy selfie-bottal és egy feltöltött telefonnal érdemes benézned Puerto Lllamante-ba, ahol rengeteg hasznos túrázási felszerelést vásárolhatsz simednek, a rovarírtóktól kezdve egészen a machetéig. Bízz bennünk megérik a Simoleonokat! És oh! Ha már simed ott jár, ne felejtsd el vele kipróbálni helyi specialitásokat, melyeket az ételárusító bódékból vehetsz meg. (Ha simed megkóstol egy helyi specialitást, a receptjét is megtanulja, így már otthon is elkészítheti azt.)

2. Rejtett és elzárt helyek. 

ts4ja_official_screenshot_1.jpg

Selvadorada telis-tele van olyan apró rejtekhelyekkel és elzárt területekkel melyeket csak akkor veszel észre, ha igazán szemfüles vagy! Érdemes hát minden négyzetmétert átkutatnod, hátha rátalálsz egy elzárt kapura vagy egy elfelejtett ösvényre. Ezek a helyek minden utazáskor megváltoznak, így, ha minden pontját fel akarod fedezni a városnak többször is vissza kell majd térned!

3. Lásd a nyomokat! 

ts4_gp06_official_04_001_1080_jpg_adapt_crop16x9_1455w.jpg

Az Archeológia egy új csodálatos jártasság a Jungle Adventure kiegészítőben, de tudnod kell, hogy nem minden arany, ami fénylik. Nyitva kell tartanod a szemed, hogy észrevedd a legapróbb nyomot is egy szuper ásatási lehetőségre. A simek összefoghatnak, hogy együtt szerezzék meg a relikviákat, melyek akár különleges erőkkel is rendelkezhetnek. Vagy akár átkokkal. Egyetlen dolog biztos: simednek be kell mocskolnia a kezét, hogy megszerezze ezeket az akár több tízezer simoleont érő kincseket. 

4. Egy társ, csontokból. 

the-sims-4-jungle-adventure_-explore-selvadorada-official-gameplay-trailer-3329.jpg

A szóbeszéd azt járja, hogy Selvadorada ősi templomainak mélyében a csontvázak nem éppen ott állnak, ahol az előző lélegzetüket vették. De várjunk...a csontvázak, hogyan tudnak lélegezni, ha halottak? Vagy esetleg élőhalottak lennének? Mindegy is, nem ez a lényeg. A dzsungel mélyén a csontvázak bizony életre kelnek, és ha simed megszerzi a végső relikviát az ősi templom mélyéről, akar ő is azzá válhat pár sim napra. 

5. Csapdák.

ts4_gp06_official_03_003_1080_jpg_adapt_crop16x9_1455w.jpg

Ha a simednek sikerült eljutnia egy templomba akkor ez már fél siker, de az igazi megpróbáltatások csak itt kezdődnek! Ahhoz, hogy simed épkézláb érjen el a kincsekhez, egy halom csapdán át kell sikeresen felülkerekednie. De nem kell aggódnod (annyira), ha a simek elemzik a környezetüket és interakcióba lépnek a csapdákkal viszonylag hamar megtalálhatják a megoldást. Ne felejtsd el túrázás előtt jól megpakolni táskád mindenféle életmentő eszközzel, mert itt bizony nagy segítségedre lehet BÁRMI. 

Ti is várjátok már az új kiegészítőt? Van egy jó hírünk, már nem kell sokat várni, ugyanis a Jungle Adventure Game Pack Február 27.-én jelenik meg világszerte! 

Forrás: TheSims.com

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása