A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4 - History challenge (part 5) - Kihívás

2018/08/22. - írta: Emz00

otodikfejezet.png

A simek kíváncsisága végül legyőzte a középkor egyszerű gondolkodás módját. Terjeszkedni kezdtek és új dolgokat felfedezni, új földrészeket benépesíteni.
Az új világ felfedezése sok más izgalmat tartogattak a kalandor simeknek. Negyedik állomásunk a Vadnyugatra kalauzol minket. Csapjunk a lovak közé!

west3.png

Mikor megérkezek a kihívás ezen szakaszára, az egykori várakat/épületeket és háztartásokat alakítsd át az éra stílusának megfelelően. Ha van a te háztartásodon kívül háztartás, őket is meg a telküket is cseréld le! Ne felejtsétek a saját készítésű családokat és építményeket megosztani a Galériába #HistoryChallenge taggel, hogy sok kihívó munkáját is segítsétek! 

west7.jpg

Életcélok

"Ha kalandról volt szó, mindig volt valaki aki dalos vagy írásos formában megörökítette, krónikát írt belőle, fent tartva az emlékét az utókor számára. De sok sim inkább szeret mások orra alá borsot törni"
A simek mostantól rendelkezhetnek a Bestseller író, a Csínyek királya, Zenei zseni és a Sikeres családfa életcéllal.

Karrirer

"Néhány sim felismerte a vagyon és hatalom lehetőségét abban, ha a kezükbe veszik a dolgokat, míg mások mindent megtesznek a simek közösségéért"
A férfi simek mostantól vállalhatnak munkát íróként, üzletemberként, sportolóként és orvosként. A női simeknek csupán az írói pálya és a festészet maradt.
Akinek üzlete van mot már árulhat ruhákat és felvehetnek 1 kisegítőt. A simek 2 könyvet publikálhatnak egy héten

Románc

"Az öreg vadnyugatbeli fellángolások ugyanolyan gyorsak és vadak voltak, mint maga a vadnyugat. Nem volt meglepő, ha egyik nap két sim elválaszthatatlan volt, a következő nap meg úgy viselkedtek egymással, mint az idegenekkel"
Szabad a válás és a női simek újraházasodhatnak, nem csak a férjük fivéréhez, hanem olyan férfihoz akihez csak szeretnének. Mostantól mehet a "biztonságos" egyepetye

west2.png

Tárgyak/bútorok

"A vadnyugat és a kalandozások különféle találmányokat szültek, melyek lehetővé tették hogy a simek munkájának nőjön a hatékonysága és hogy egy kemény nap után a megfáradt munkás el tudjon lazulni"
A simek mostantól vehetnek és használhatnak: bárpultot, kávéfőzőt, játék asztalt, gramofont, gitárt, írógépet, fényképezőgépet, fotóstúdiót, masszázs asztalt és szekrényt.
Ha nem töltötted le a typerwiter módot akkor a Sims használhat számítógépet. Az írógépet és a számítógépet sem az íráshoz, sem a karrierhez kapcsolódó dolgokra nem lehet használni.

Egyéb szabályok

"Eme vágtázó és veszélyes időkben nem igazán volt megállás. A simek nem igazán pihenhettek, mindaddig, ameddig nem hoztak létre a pihenésekre szánt létesítményeket"
Világodhoz mostantól hozzáadhatsz bárt és fürdőházat, ezeket a simek szabadon látogathatják. Mostantól a simek rendelhetnek gyógyszereket a betegségek kezelésére.

west6.png

Célok

  • Érd el a karizma, a logika és az írás jártasságát ugyanazzal a simmel: 1 pont
  • Keres 75 000 simoleont a könyvdíjakból: 2 pont
  • Érd el hogy 12 sim egyszerre táncoljon ugyanabban a szobában: 2 pont
  • Kerülj ki győztesen 10 verekedésből ugyanazzal a simmel: 2 pont
  • Legyen 1 simmel 15 ellenséged: 3 pont

Remélem jól telt ez a rövid kis szünet! Jövőhéten jelentkezek az újabb állomással, addig is jó játékot!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása