A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4 Perfect Patio Stuff - Játékteszt

2018/03/26. - írta: bomarty

02_perfect_patio.png

A Perfect Patio Stuff egy ízig-vérig hátsó kertbe, vagy úgy is mondhatnám kültérre készült kiegészítő. Lássuk milyen tárgyakat, öltözeteket és hajakat nyújt számunkra.

clothing2.jpg

A hajakból épp csak egy-egyet kapunk és a ruhákból se túl sokat, ami természetesen a kiegészítő jellegéből is adódik. Megemlíteném a színes hamburgeres kötényeket, amik több féle színben és mintázatban elérhetőek. Valamint van itt még két igencsak csinosnak mondható fürdőruha, amelyek valljuk be őszintén az alapjátékos szettekhez képest sokkal mutatósabbak.

objects2.jpg

A tárgyak, mint mondtam tökéletesek ahhoz, hogy egy rendkívül hangulatos hátsó kertet rendezzünk be. A tárgyak nagy része: kanapék és székek, fotelek, dohányzó és az ebédlőasztal akár házon belül is használhatóak.

xhot-tub_jpg_pagespeed_ic_nlcoye3ei8.jpg

Kiemelt elem a jakuzzi, ami már annyira kellett nekünk, mint egy falat kenyér. De most komolyan, szerintem elég szép jakuzzikat kapunk a kiegészítővel és nagyon hangulatos látvány nappal és éjszaka is. 

 A jakuzzival elérhető interakció természetesen a fürdés, amit ruhában és anélkül is megtehet simünk. Közben beszélgethet más simekkel, TV-t nézhet, iszogathat, vagy flörtölhet.

perfect-patio-hot-tub-interaction.jpg

A flörtölés mellet a jakuzziban egymás mellé ülhetnek, összebújhatnak, megcsikizhetik, masszírozhatják egymást, vagy hancúrozhatnak a simek. A Woohoo interakciót leginkább egy játékos kergetőzésnek nevezném a víz alatt, amit felszálló szív formájú vízcseppek kísérnek, majd hatalmas szökőkút szerű kitörés zár. :) Nagyon mókás látvány az egész.

perfect-patio-grill-660x371.png

Egy másik értékes tárgy a grillsütő, ami nemcsak szép, de nagyon sok étel készíthető benne. A szokásos hamburger és hot-dog mellett, például tofuval készült vegetáriánus hot-dogot, vegi burgert, grillezett gyümölcsöket, vagy kolbászokat is süthetünk.

A kiegészítőt az Originen tudjátok megvásárolni. Az ára 3000 Ft körül mozog. Bundle csomagban elérhető a Spa Day Game Pack és a Luxury Party Stuff kiegészítőkkel 9000 Ft-ért.

 

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása