A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Ismerd meg jobban a The Sims 4-et, és a SimGurukat!

2018/08/05. - írta: SimGuruZoli

maxis.png

A július 31-én tartott élő adásban szerencsére a jelenlévő SimGuruk nem csak az épp aktuális Galériás frissítésről, hanem a The Sims jövőjéről és a készítők, illetve a közösség közötti kommunikációról is beszéltek.

en_us.png

Ahhoz képest, hogy a The Sims 4-et páran már rég eltemették, még csak most kezd igazán szárnyakra kapni. Az élőadásból megtudtuk, hogy mostantól sokkal gyakrabban érkezhetnek majd frissítések, amelyik kisebb-nagyobb újdonságokat hozhatnak magukkal a játékba. A frissítések során még tovább szeretnék fejleszteni a Galériát, illetve pótolni szeretnék a The Sims 4 hiányosságait, amilyen módon csak lehet. (Nem, soha nem fog eltűnni a töltőképernyő, és nyitott világ sem lesz) Valószínűleg ezzel próbálják a SimGuruk betölteni az űrt a negyedéves teaserek végleges megszakítása után.

screenshot_2018-08-05_twitch.png

Ha mindig is tudni szeretted volna, hogy kik állnak a The Sims 4 mögött, most végre elérkezett a te időd is, hiszen még ebben a hónapban útjára indul a Guru Garage nevezetű stream sorozat! És hogy mit kell róla tudni? A SimGuruk szeretnék, hogy jobban megismerjük őket, ezért minden második héten egy kétórás élőadás keretében kérdéseket tehetsz fel nekik, és beszélgethetsz velük miközben ők mindannyiunk kedvenc játékával, a The Sims 4-gyel játszanak. Minden alkalommal más és más producerek fognak várni minket a The Sims csapatából, szóval mi már nagyon várjuk az első ilyen alkalmat. Néhány madár csicsergése szerint az első páros, akikkel majd beszélgethetnénk az SimGuruRomeo és SimGuruNinja kettőse lenne.

Ha neked is felkeltette az érdeklődésedet a Guru Garage ide kattintva tudod majd megnézni az első élő adást!

screenshot_2018-08-05_kate_on_vacation_simgurukate_twitter.png

A második fontos újdonság a Maxis Monthly-nak elnevezett beszélgetős műsor, ahol a The Sims csapatának egyik legnagyobb Twitter-betyárjával (vagy betyárnéjével?) SimGuruKate-el lesz lehetőségünk beszélgetni. A Maxis Monthly - mint ahogyan a neve is mutatja - egy havonta jelentkező talkshow szerű műsor lesz. Kivesézhetjük, hogy milyen újdonságok érkeztek az adott hónap alatt a játékba, megtekinthetjük a közösség által készült legszuperebb alkotásokat, illetve akár Kate is elhinthet pár infómorzsát arról, hogy mit várhatunk a jövőben.

Ha neked is felkeltette az érdeklődésedet a Maxis Monthly ide kattintva tudod majd megnézni az első élő adást!

ea-featured-image-maxis-16-9_jpg_adapt_crop191x100_1200w_1.jpg

Úgy néz ki, hogy végre a Maxist valóban elkezdte érdekelni a játékosok véleménye, és több mint négy év után szeretnék olyan jóra formálni a The Sims 4-et, amilyen jóra csak lehet!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása