A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Így készítheted el a Húsvéti Nyuszit a The Sims 4-ben.

2018/04/03. - írta: bomarty

nyuszi.png

A The Sims 4 Cats & Dogs kiegészítője lehetőséget nyújt számunkra, hogy ne csak macskákat és kutyákat, hanem egyéb állatokat is elkészítsünk a játékban. És vajon milyen állat lehetne aktuálisabb a tavasz beköszöntével, mint a húsvéti nyuszi. Tarts velem lépésről lépésre és kreálj te is egy új családtagod simeidnek.

4_17.png

1.    Lépés:

Kezdésnek keress egy kistestű kutyust. Én a Chihuahua-t választottam, mert jó alapanyag.

01_2.png

2.    Lépés:

Fesd a teljes bundáját egyszínűre. Így könnyebb lesz az arcát, testformáját alakítani.

02.png

3.    Lépés:

Keress egy elálló fület és nyújtsd minél hosszabbra.

03.png

4.    Lépés:

Az orrát emeld magasabbra és húzd összébb. A szemeit kicsinyítsd és húzd picit oldalra. A fejformáját pedig igazítsd kerekebbre.

04.png

5.    Lépés:

Mivel nem túl sok lehetőség van, ezért ezt a kis kinövésnyi nyúlfarkat válaszd. 

05.png

6.    Lépés:

A testalkatát állítsd vastagabbra és a bundák között keresd meg a képen láthatót. (Fentről, jobb oldalon a harmadik.)

06.png

7.    Lépés:

Most következik a festés, amiről egy korábbi cikkünkben ide kattintva olvashatsz. Mivel rengeteg színnel dolgozhatunk, ezért nem kötelező a képen látottal folytatnod, akár maradhat fehér is a nyuszid.

07.png

8.    Lépés:

Az arcra kattintva és közelítve külön kifesthetőek a fülzugok, az orr és a szemgödrök. A fül és az orr környékén használj rózsaszínt. (Az orrnál direkt színeztem be a száj fölötti részt, mert a fogai így közelebbinek tűnnek a felső ajkához.) A szemgödör legyen sötétbarna, vagy fekete, mert mélységet adnak a nyuszi tekintetének.

08.png

9.    Lépés:

A mancsok és a has környéke is legyen azonos színű a fülzugokkal.

09.png

10.  Lépés:

Használj kiegészítőt, például masnit a magasabb fokú cukiság eléréséhez.

10_9.png

A nyuszidat természetesen különböző színűekre festheted. Készítheted sötétebb, világosabb bundával, mintákkal vagy különféle kiegészítőkkel.

nyulas.jpg

rokanyul.jpg

Tudom, hogy nem ő lett a legszebb nyuszi a sims világban, de számomra akkor is aranyos és vicces házi kedvenc. Ha látsz benne fantáziát és szereted az állatokat, akkor próbáld meg elkészíteni. Garantálom, hogy kedves és mókás pillanatokat élhetsz át vele.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása