A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Smoking Mod (18+) - Játékteszt

2018/08/06. - írta: bomarty

smoking.png

Bár őszintén szólva én nem élek vele és nem is túlságosan díjazom a dohányzást, azonban a körülöttünk lévő világban ez egy teljesen természetes és elterjedt szenvedély. Ha szeretnéd, hogy a Te simeid is elszívhassanak egy-két szál cigarettát, akkor tarts velem és fedezd fel a Smoking modot!

07-21-18_6-48-48_pm.png

A Build & Buy részben fogsz találni néhány új tárgyat, mint például a dobozos, szálas cigaretta, vagy a szivar. Innen is hozzájuthatsz a dohányárukhoz, vagy használhatod az automatát.

the_sims_4_2018_07_21_15_47_21.png

Az automatát letéve simed élő módban vásárolhatja meg a korábban említett termékeket. Az árak itt is változatlanok. Egy doboz Simboro cigaretta például 10 Simoleon, míg egy doboz szivar kicsit drágább 20 Simoleon.

the_sims_4_2018_07_21_18_35_00.png

Miután simed vásárolt az automatából a tárolójába fog kerülni a dohányáru, így bármikor előkaphat egy szálat.  

07-21-18_6-36-00_pm.png

Egy korábbi cikkemben szintén káros szenvedélyről volt szó (Basemental Drugs) és abban az esetben is erős függőség alakult ki a simeknél. Itt sem történik ez máshogy. Egy szál után nagyon boldog lesz minden sim viszont, ha ezután nem jut cigarettához elég nyűgössé válik.

07-21-18_8-23-19_pm.png

A dohányzás egy kis animációban fog megjelenni, amiben meggyújtják a cigarettát, majd füstölnek, és olykor apró karikákat is fújnak a simek.

Ha van a tárolóban cigaretta, akkor először ültesd le a simet, majd kattints a cigarettára. Így ülve is tudnak dohányozni.

07-21-18_6-25-49_pm.png

Tapasztalatom szerint a tini és annál idősebb simek számára elérhető a cigarettázás a moddal. Bár egy gyerek simnél elég visszataszító is lenne.

Hol érdemes használni?

Bár hazánkban már tilos, de a játékban éttermek, buszmegálló vagy büfé közelében is dohányozhatnak simeink.

Személy szerint építettem egy éjszakai bárt, ahol alulöltözött lánykák táncoltak és ott benti térben cigiztettem a simeket. Egyébként bármelyik bárban (pl: karaoke bár, disco), éjszakai klubban jól mutatnak a füstölgő simek.

Ha a simed nagydohányos akár a szobájában, házon belül is rágyújthat.

07-21-18_8-27-45_pm.png

A tini simek kedvelt helye például a mosdó, ahol titokban suli szünetben pöfékelhetnek.

A Smoking modot ide kattintva érheted el. A videó alatti részre kell kattintanod, ott tudod letölteni a modot. 

smoking.jpg

smoking1.jpg

Ezután a Letöltések között fogod megtalálni a gépeden egy package fájl formájában. 

smoking2.jpg

Fogd meg ezt a fájlt és tedd a következő mappába:

Dokumentumok - Electronic Arts -The Sims 4 - Mods

smoking3.jpg

Ha a játékodban a beállításoknál engedélyezve van a modok használata, akkor hibátlanul kell működnie!

mods.png

Mint mondtam én nem élek ezzel a szenvedéllyel, azonban a játékban bent hagyom, mivel szerintem sokkal valósághűbbé teszi.

Ha szeretnél még füstölgő képeket látni, vagy gogo táncos lányokat :D, akkor kattints a galériába: 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása