A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Ez történt, míg szünetelt az oldal!

2018/08/20. - írta: SimGuruZoli

szunet.png

Rég volt olyan, hogy ilyen hosszú időre, azaz kicsivel több mint két hétre szüneteltessük az oldalt, de most végre visszatérünk teljesen megújult erővel. A mostani cikkben összefoglaljuk, mit történt a The Sims világában, ez alatt a röpke két hét alatt!

Szerencsére az első hét annyira nem volt mozgalmas így sok érdekes hírről, nem maradtatok le, viszont a második hét már tartogatott meglepetéseket rendesen!

1. Laundry Day Stuff konzolokra!

laundry-day-1-1.jpg

Így van! Végre a PS4 és az XBOX ONE tulajok is beszerezhetik a mosás gyönyörét elhozó Laundry Day cuccos csomagot. A kiegészítőről természetesen már van egy szuper játéktesztünk, ha érdekel, ide kattintva olvashatod el!

2. A The Sims 4 a Teen Choice Awards-on!

ts4-teenchoice-celeb-shot.jpg

Rettentően sajnáljuk, hogy egy ilyen alkalomról nem tudtunk titeket időben értesíteni, de ígérjük a jövőben ezt kárpótolni fogjuk. A Teen Choice Awards keretén belül a The Sims hivatalos Twitter és Instagram profilján olyan dolgokra szavazhattál mint pl. hogy kik alkotják a legaranyosabb párt, melyik legyen a legjobb halál, vagy éppen melyik legyen a legjobb hely a WooHoo-ra. Ezek mellett pedig a CHOICESIMS kóddal 50%-al olcsóbban vásárolhattad volna meg a The Sims 4 alapjátékot az Originen belül...sajnos a kód csak augusztus 15-ig volt érvényes.

3. Karibi cuccok egy ingyenes frissítéssel!

caribbeanscreen-1_png_adapt_crop16x9_1455w.png

Wow! Erre szinte senki sem számított! Bár tudtuk, hogy augusztus 16-án érkezni fog egy újabb frissítés a The Sims 4-hez, senki sem gondolta volna, hogy ennyi új dolog érkezik vele. A karibi frissítés tartalmaz két teljesen új dolgot: az elhúzható ajtókat és a mennyezetre szerelhető ventilátort. Ezek mellett érkezett még két új női és egy új hajstílus a férfiak számára. Egy új rúzs, tus és szemhéjpúder, egy új fejkötő, két felső és szoknya a nők számára, illetve egy mackónadrág és egy szandál, melyet mind két fél viselhet.

De ez még nem minden, a frissítéssel természetesen Build & Buy mód elemek is érkeztek. Ide sorolhatjuk a már említett elhúzható ajtókat, a mennyezetre szerelhető csillárt, illetve egy új tapétát, egy új fotelt és egy kanapét, egy új festményt egy új kávézóasztalt és egy szuper növényt! 

Neked tetszik az új frissítés? Ha igen, van egy jó hírünk, hiszen a The Sims csapata még több ilyennel készül!

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása