A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Baba-mama simpercek: A tervezéstől a kirepülésig - 2.rész

2018/04/20. - írta: SimGuruZoli

resz2.png

Sziasztok!

Meghoztam a baba-mama cikk sorozatom második részét, melyben a babavárás, az áldott állapot és szülés szépségeiről tudhattok meg egy kicsit többet. Mutatok majd tippeket, apróbb trükköket is! 

1_22.png

Biztos vagytok páran, akik nem tudtok róla, így gondoltam ezt a részét is leírom. Miután megtörtént, aminek meg kellett történnie, a hölgy Simetekkel a vécére kattintva tudtok terhességi tesztet csinálni, így nem kell várni arra, hogy vajon tényleg terhes-e a hölgyike. Ezen interakció után jobb felső sarokban lesz kiírva az eredmény, ha pedig valóban várandós, azonnal elkezd nőni a hasa a Simünknek.

2_26.png

Amint itt is látszik. J (Nem, ez nem csak kaja, ez már a növekvő kis magzat ott benn a pocakban) Ilyenkor mindig figyelni szoktam rá, hogy lehetőleg az anya szükségletei ne nagyon menjenek le, legalábbis citromsárga szín alá semmiképp. A várandós Simeknek sokkal gyorsabban csökken az ürítési szükséglete, mint a többieknek, erre van egy nagyon jó tipp. Az utolsó időkben sokszor már aludni sem tudnak hosszan, mert ki kell menniük. Az én Simem itt vámpír, így nem kellett azzal foglalkozni, hogy kétóránként vécére szaladgáljon.

3_22.png
Várandósága közben is sokat foglalkozott a pici Ariaval, mesét olvasott neki, játszott vele, és megosztotta vele az örömhírt is, mikor már biztos volt a baba érkezése. Fontosnak tartottam figyelni rá, hogy a kedve mindig tökéletes legyen, ennek érdekében sokszor hallgatott zenét, táncolt, játszott, vagy épp tévét nézett. Donovan is megtudta a hírt, és ennek köszönhetően pozitív hangulatjelzőt kapott.

4_21.png

Arianak születésnapja volt, és csodaszép lány lett belőle. Tipegőként a mozgás jártassága fejlődött ki a legjobban, így aktív jellemvonást kapott. Ezt tovább fejleszthetjük egy mászóka megvételével, amit ha a kertbe helyezünk, akkor nem csak a mozgás jártassága, de a kedve is megnő.

5_17.png

Egyre nagyobb lett Dora pocakja, és Aria egyre több időt töltött az anyukájával. Nagyon várta már a kistestvére érkezését, annak ellenére, hogy nem vérszerinti testvére lesz. Ha a testvérek jól viselkednek egymással, és sok időt töltenek együtt, akkor a kapcsolatuknál különleges állapotjelző jelenik meg.

6_17.png

Egy újabb szuper képet sikerült csinálnom, nagyon aranyos lett szerintem. Jól tükrözi a kapcsolatot a Simek között, ez pedig igazán élethűvé tudja tenni a játékot a megfelelő esetekben.

7_19.png

Szintén egy gyönyörű kép. Donovan nem sokkal a kép készülése előtt ért haza a munkából, aztán ő is megsimogatta az egyre növekvő pocakot, és beszélt a pocaklakóhoz is.

8_19.png

Jót tesz a terhes Simeknek, hogyha jógáznak, és sokat meditálnak. Fejleszti a wellness jártasságot, ezek mellett pedig ez is hozzájárul a Simek pozitív hangulatához, és remek elfoglaltság lehet, ha például senki nincs otthon rajta kívül. (Donovan munkában van, Aria pedig iskolában)

9_12.png

Ééés… Doranál megindult a szülés, ám úgy döntött, nem megy kórházba, hanem otthon ad életet a kis csöppségnek. Ilyenkor fontos tudni, hogy a szülés beindulásával új hangulatjelzőt kap a Sim, majd mikor lejár az ott kijelölt idő, az előre elhelyezett bölcsőhöz sétál, vagy pedig egy, a baba születésével egyidőben automatikusan megjelenik a helyiségben.

10_11.png

Egy nagyon aranyos kisfiú született, a neve pedig Marqius Kaltener lett. Szerencsére a baba születése előtt hazaért Donovan és Aria is, akik rögtön a születés után megismerték a picikét. Játszottak vele, majd hagyták őt aludni.

11_10.png

Hosszú, és fárasztó napok, éjszakák következtek, de Donovan mindenben segített Doranak. Aria pedig a szülők felügyelete mellett játszott Marquis-szal.

A következő részben a tipegők neveléséhez, és a helyes irányba terelgetésükhöz adok nektek tanácsokat! Remélem, hogy tetszett ez a cikk is, és várjátok már a következőt, hogy többet megtudhassatok a kis családomról! <3

Domcs

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása