A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Kérdezz-felelek a producerekkel: The Sims 4: Évszakok

2018/05/26. - írta: SimGuruZoli

kerdezz.png

Amint megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítőjének az előzetese, a szokásokhoz híven a Twitter felhasználok elárasztották a producerek profiljait kérdéseikkel - ezekre adtak most válaszokat! 

"A kiegészítővel nem érkezik új világ, mivel a készítők arra fókuszáltak, hogy a már meglévőek csodálatosan nézzenek ki mind a négy évszakban."

"Igen, az új gyerekmedencéket a tipegők is használhatják majd. Amúgy, ez volt az elsőszámú indok a készítése mellett."

"Egy újabb mókás kérdés amelyet most megválaszolhatok! Igazolhatom, hogy mind a tini, a fiatalfelnőtt, a felnőtt és az idős simek is használhatják az új hintákat a gyerek simek mellett."

"Az új kiegészítőben létrehozhatod a saját ünnepeidet és beállíthatod, hogy melyik évszakban legyenek"

"El tudnád-e árulni, hogy érkeznek-e új haláltípusok?"

"Bizony! Az egyik a megfagyás lesz..."

 "Azt kérdezed, hogy a villámcsapások megölhetik-e a simeket? Elég megrázó lenne, ha nem tudnák"

 "Az előzetes utolsó jelenete sokatok figyelmét felkeltette. Nem szupererőt vagy varázslatot láttatok, csupán egy mókás dolgot amit a villámcsapások csinálnak a simekkel. Nem szeretnék sokkal többet elárulni, mert még lelövöm a poént"

Te is várod már a The Sims 4: Évszakok megjelenését? Jó hírunk van, hiszen Június 22-én, azaz kevesebb mint egy hónapon belül már a kezeitek között lehet a játék! 

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása