A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Ezért várjuk a The Sims 4: Seasons kiegészítőt.

2018/06/19. - írta: SimGuruZoli

seasons_1.png

A The Sims 4 évszakos kiegészítőjéről már legalább február óta hallani lehetett, és május 24-én végre lerántották a leplet a hivatalos előzetesről is. A beharangozó megjelenése óta már lassan egy hónap eltelt, mely idő alatt szinte mindent megtudtunk a pénteken megjelenő új kiegészítőről. Ha kíváncsi vagy, hogy minket mi fogott meg leginkább benne, tarts velünk és izguld végig a hátramaradó pár napot a megjelenésig!

Az időjárás:

s4.jpg

Természetesen mivel egy évszakos kiegészítőről beszélünk, mi is lehetne az első fő pont, ha nem az időjárás és a vele járó következmények. A The Sims 4-ben mostantól a simek a hőhullámok okozta szédítő forróságtól, a heves zivatarokon át a fagyos hóviharokig szinte minden időjárási viszontagságot átélhetnek, és ezek természetesen nem csak környezetükre, de rájuk is nagy hatással lesznek. Szeles időben pl. a sim nehezebben fog tudni sétálni, egy nagy hóesés után pedig bármikor eleshet a járdán. 

the-sims-4-seasons-official-reveal-trailer-068_1.jpg

Bár új város nem érkezik, a készítők azt garantálják, hogy minden eddigi városnak egyedi időjárást hoztak létre, amely alapjaiban változtatja majd meg a játékélményt. Szintén plusz pont, hogy a kiegészítő a már bemutatott kiegészítőkkel is kommunikál - pl. az állatok elbújhatnak/frusztráltak lehetnek egy heves zivatar során, a növényeink növekedése pedig télen leállhat, illetve, ha esik az eső, az öntözéssel sem kell foglalkoznunk. 

Ősszel a simek egy kellemes délután, egy remek családi program keretében összeszedhetik a lehullott faleveleket, és kisgyermek módjára ugrálhatnak benne - vagy kedvük szerint, nem annyira kisgyerekként hancúrozhatnak is. Ezeken kívül a lehullott hóban bármikor készíthet a simed egy hóember vagy hóangyalt, de akár egy hócsatát is kezdeményezhet

Az ünnepek:

1974286.jpg

A The Sims 4 legújabb kiegészítőjében már arra is lehetőségünk van, hogy létrehozzuk a saját ünnepeinket és eseményeinket. Ezt az egészet egy teljesen új dolog teszi lehetővé a játékban, ami nem más, mint a naptár. A naptárra kattintva láthatjuk, hogy milyen nap van, milyen a jelenlegi időjárás és hogy van-e közelgő ünnepünk vagy eseményünk. Ha nincs, nem kell aggódnunk, bármikor hozzáadhatunk egyet, és máris az egész simvilág minket fog ünnepelni! (Pár kreatív ünnep, hogy miket hozz létre a játékban: "The Sims Hungary Világnap", "A Frigó Nyuszi rituális dicsőítése", "Le a gnómokkal nap")

the-sims-4-seasons-official-reveal-trailer-139.jpg

Természetesen nem csak mi hozhatunk létre ünnepeket, a játékban megtalálható lesz majd Harvestfest, ahol simed megrendezheti majd az év vacsoráját, a karácsony, ahol a simek együtt díszíthetik fel a karácsonyfát és ajándékozhatják meg egymást, illetve nem maradhatott ki a szilveszter sem, hogy egy igazán fergeteges bulit csaphass. Az új év első ünnepe szeretet napja lesz, ahol mindegyik sim kiteljesítheti érzelmeit a másik iránt.

Új kertészkedési lehetőségek:

19938ca4-6a3d-4765-b1f9-4aff212bc0e2.jpeg

Bár mindenki arra számított, hogy a kertészkedés majd egy egész lehúzós cuccos csomagot fog kapni, csak azért, hogy kicsi izgalmasabbá tegyék, mindenki meglepetésére a Seasons kiegészítőben kapott helyet ez a tartalom. Az évszakok miatt természetesen gyökeresen megváltozik minden. Minden egyes virág, zöldség és gyümölcs a valós évszakjának megfelelő időben fog termést hozni, illetve egy ma (2018. 06.19) érkező mindenki számára elérhető ingyenes játékfrissítés keretén belül már üvegházakat is létrehozhatunk és a kertészkedés alapjait is megváltoztatják kicsit. A kiegészítővel érkezik egy új karrier is, a virágkötő, melynek során simed megtanulhatja, hogy a virágoknál csak egy jobb dolog van - még több virág. Szerencsére, ha rendelkezel a Get To Work kiegészítővel akár egy egész virágüzletet is nyithatsz. 

CAS és B&B:

57.png

A Create-a-Sim és a Build & Buy mód szerves részét képezik a játéknak. Nem jelenik meg úgy kiegészítő, hogy ne kapnánk új ruhákat, hajstílusokat, kiegészítőket és bútorokat. A The Sims 4 Seasons kiegészítőben a CAS-ben két új ruhaválasztó opciót vehetünk észre - az egyiknél a melegebb időkre állíthatunk be egy ruhát, míg a másiknál természetesen a hidegebbre. Az új ruhák stílusa a nyári laza ruháktól, a teli vastag kabátokig kitart, valószínűleg minden sim megtalálja majd az ő stílusához passzoló darabokat. A Create-a-Sim-hez hasonlóan a Build & Buy mód is egy egész nagy területet lefed a kiegészítővel érkező bútorok terén. Az egészen modern faldíszektől kezdve a régebbi stílusú kandallókig szinte mindent megtalálhatunk a felhozatalban. 

Te is várod a The Sims 4 legújabb kiegészítőjét? Jó hírünk van, hiszen már csak hármat kell aludnod a hivatalos megjelenésig! Ha tetszett a cikk mindenképp dobj egy lájkot, és oszd meg barátaiddal is!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása