A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

TS4 - Játékmenet - Vidékről a városba (2. rész)

2018/07/24. - írta: bomarty

videk_1.png

Elérkeztünk a második részhez, amelyből megtudhatod hogyan alakul Lucy élete a nagyvárosban. Az első részben nyitottunk egy üzletet, amivel szinte teljesen lenullázódott a bolt vagyona, ezért ebben a részben bele kell húznunk.

07-03-18_7-26-18_pm.png

Ébredés után Lucy elég nyűgös volt, de azért remélem tudok vele kezdeni valamit. A szomszédasszonytól kapott gyümölcskenyérből evett egy szeletet, elmosogatott és fáradtan elindult a bolthoz.

07-03-18_5-37-38_pm.png

Összeírta a hiányzó termékeket, majd mire megérkeztek az első vásárlók a pult takarítására már nem volt ideje.

07-03-18_5-45-31_pm.png

Valamiért úgy látszik különös vonzalmat érez irántunk Karvaly úr, ugyanis szinte azonnal nyitás után meg is érkezett. Szerencsére most nem kötekedett és vásárolt is.

Lucy ezután megismerkedett egy helyi kritikussal Diego Loboval, akivel félálomban váltott pár szót. Diego stílusa, hogy is mondjam…..nagyon egyedi. Korábbi játékokból tudom, hogy ő elég pénzes sim, szóval Lucy felfogásához éppen passzol ez a nagyvárosi luxusban utazó férfi. Bár (félreértés ne essék) szerintem Diego inkább a pasikhoz vonzódik.

diego.pngMivel a simem nagyon kimerült, ezért kénytelen volt a délután folyamán haza menni és lefeküdni.

Pár óra alvás után telefonált a szomszédasszony és elinvitálta a simem egy helyi fesztiválra. Úgy gondoltam jó lenne, ha új arcokkal ismerkednénk meg, szóval vele tartottunk.

the_sims_4_2018_07_03_18_00_58.png

A humor fesztiválon Lucy evett, ivott, beszélgetett és vásárolt egy hógömböt. Bár a szomszédasszonnyal érkezett, vele valamiért nem igazán jött ki és átült egy másik asztalhoz.

Csak pár órát maradt, majd nagy ásítások közepette haza ballagott.

07-03-18_6-11-04_pm.png

Másnap reggel eleredt az eső, ezért Lucy ébredés után esőkabátba bújt és lement egy közeli büféhez. Ott összefutott Arunnal és Jesminderrel, majd váltott velük pár szót. Arun nagyon vidámnak tűnt nem úgy, mint Jesminder, aki majdnem megszült a büfé előtt.

Reggeli után egy sim felhívta Lucyt és ingyen fülhallgatót kínált, amit természetesen elfogadott, majd megérkezett a postás, aki valami röhejesen festett. Igazából még soha nem használtam ezt a frizurát egy simemen sem. Talán még sapkával elmenne, de így szimplán elég érdekes.

07-03-18_6-33-24_pm.png

Cicafiú távozása után a szomszédban nagy lamúrkodás vette kezdetét, ezért Lucy átdübörgött, majd jól összeveszett a szomszédasszonnyal. Kíváncsi vagyok vajon ki járhatott nála, hogy ilyen zajt csaptak. 

Újra eleredt az eső, így jobbnak éreztem, ha Lucy otthon marad. A nap folyamán evett, elmosogatott, kivitte a szemetet és festett egy képet. A festésből mindig lehet egy kis pénzt szerezni, így megpróbálom majd folyamatosan fejleszteni ezt a jártasságot.

A festés után Lucy elment aludni, majd egy nem várt látogató érkezett hozzá, mégpedig egy vámpír, aki egyszerűen megvacsorázott a simemből. Mondanom sem kell, hogy ezután Lucy teljesen el volt kábulva és sebhelyes lett a nyaka.

Így kezdődött egy újabb nap, ami kifejezetten jól sikerült, már ami az eladásokat illeti. Karvaly uraság és cicafiú is tiszteletét tette az üzletnél és néhány új vásárló is feltűnt a láthatáron. Az időjárás dél körül hirtelen megváltozott és olyan forróság lett, hogy Lucynak át kellett öltöznie. Ha később is lesznek ilyen meleg napok, akkor egy kirándulást, vagy strandolást mindenképpen be kell iktatni. 

Hazatérve evett és ivott, fürdött, majd megint állt a bál a szomszédban. Lefekvés előtt óriási zenebona kerekedett a Rasoya családban, majd anyuci kis kedvence előmászott a lakásból és pöffeszkedve fogadta Lucy reklamációját. Ez az albérletek átka, sajnos el kell viselni a szomszédokat. Bár jó lenne, ha nem csak ez a család lakna itt, talán egy helyes srác, vagy egy barátnő jól jönne Lucy-nak. 

Miután végre lecsendesült a szomszédság Lucy leült az ágyára, hallgatott egy kis jazz-t és megpróbált lazítani.

07-03-18_7-27-45_pm.png

Ennyi lett volna a második rész! Ha tetszett, nyomj egy like-ot, illetve ha gondolatod támad a játékmenettel kapcsolatban oszd meg velünk itt, vagy a cikk facebook bejegyzése alatt. 

Köszönöm, hogy velem tartottál! Hamarosan érkezik a következő rész! 

A végére készítettem egy kis szavazást :

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása