A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Bentlakásos iskola - Kihívás

2018/08/29. - írta: Emz00

bsuli.png

Már alig egy hetünk maradt kiélvezni a nyári szünetet. Ezután újra jönnek a korai kelések, a dolgozatok és a tonnányi házi feladat. De mivel tehetnénk szórakoztatóbbá a sulira való készülődést? Hát nem egy kihívással? Mégpedig egy sulis kihívással!

school5.png

A kihívás a CAS-ban kezdődik. 1 szülőre és 7 gyerekre van szükség. A nemek lényegtelenek, a gyerekek is meg a tanár is lehetnek egyaránt fiúk vagy lányok.
A gyerekek állhatnak rokoni kapcsolatba, de ne mindegyik!

Öltözködés

A szabályzat megszabja, hogy milyen ruhát hordhatnak a kihívók. Egy tanár, független, hogy lány vagy fiú, a normál keretek közt tartva magát, bármit felvehet. Például:

school3.png

A gyerekeknél egészen más a helyzet.
A lányoknak és fiúknak kell egy mindennapi ruházat, tesi ruha és fürdőruha. Be lehet állítani 2 mindennapi szettet abban az esetben ha az egyik iskolai uniformis lenne a másik meg szabadidős öltözet. Ha az iskoládban egyaránt járnának fiúk és lányok, a testnevelés felszerelés ez esetben legyen uniszex és mindegyik gyereknél ugyanolyan.

school2.png

A kihívás

Mint a való életben, a gyerekeknek itt is lesznek extra óráik. Ezeket az órákat az általad épített iskolában kell megtartani. Íme az órarend:

school4.png

Az órák

Az iskola utáni órák az alábbiak lehetnek:

  • Gyerekeknek: Testnevelés (úszás), Rajz (kreatív asztal), Zene (hegedű vagy zongora), Kommunikáció (beszélgetés), Tudomány (tudományos asztal)
  • Tiniknek: Testnevelés (az edző felszerelés (futógép, boxzsák, stb) használható), Zene (zongora, hegedű, gitár), Programozás (számítógép), Ezermesterség (vegyél olcsó berendezést és várd meg ameddig elromlik! Ha nem romlik el semmit, használj jártasságfejlesztő könyvet)

Ha vége a hétnek simeidet elküldheted a parkba vagy Granit Falls-ba!

Az iskola

school.jpg

Az iskolát saját magadnak kell megépíteni. Ennek tartalmaznia kell egy konyhát, egy nagy étkezőt, egy dolgozószobát, egy nappalit, 4 fürdőszobát, egy tanári hálószobát, egy lány hálószobát, egy fiú hálószobát (csak akkor kell, ha vegyes az osztály), úszómedencét, egy konditermet, művészeti teremet kreatív asztalokból és festőállványokból, zenés termet hangszerekkel, programozószobát, sok számítógéppel, egy olcsó berendezéssel rendelkező szobát és egy tudományos termet.

Törekvések/Életcélok

Mint fent az említve volt, az életcélok nagy szerepet játszanak a tanulók életében. A gyerekeknek, hogy osztályt és életkort lépjenek, teljesen be kell fejezniük teljesen a kitűzött céljait, míg a tiniknek elég ha csak a felét teszik meg. Általánosságban be kell fejezniük az első 2 mérföldkövüket. A kihívás a felnőttkorral ér véget! Jó szórakozást!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása