A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Bowling Night Stuff - Játékteszt

2017/05/27. - írta: SimGuruZoli

bowling_stuff.png

A The Sims 4 legújabb cuccos csomagjában az EA ezúttal a Bowling szerelmeseinek kedvezett.

 

Készen állnak Simjeid egy új hobbi áltál nyújtott szórakozásra? Reméljük igen mert a Bowling Night Stuff-ban nem lesz belőle hiány.

Uralad a pályát a barátaiddal, vagy vidd el egyik kiszemelted egy forró randira, a döntés mint mindig most is rajtad áll! Simednek akkor sem kell aggódni ha teljesen sznobnak érzi magát, akár saját otthonába is berendezhet egy kisebb(vagy nagyobb) Bowling termet, hogy csakis azokkal játszon akivel tényleg szeretne.

A galériádban találni fogsz egy, már előre megépített Bowling Termet, amelyet oda helyezhetsz el a városokban ahová csak szeretnél. Illetve bármelyik Bár, Nightclub vagy Lounge is átalakítható pikk-pakk, az igazán kreatív Simmerek pedig kiélhetik kreativitásukat Bowling Terem építés közben.

Természetesen az új cuccos csomaggal egy új jártasság is érkezett, mely mind a gyerekeknél(Motor Skill 10 -> Bowling Skill)mind a felnőtteknél elérhető. Összesen 5 szintje van, mindegyik szint egy újabb trükköt vagy golyó mintát old fel, na meg persze szépen lassan megtanulják simjeink, hogy nem az a cél, hogy mindegyik bábú állva maradjon.

bowling-stuff-img-1_orig.jpg

Hmm...még ennél is menőbb dolgokat szeretnél a simednek? Mit szólnál egy kis éjszakai bowlinghoz? Csilivili neon fényekkel, klasszikus öltözékekkel, hogy simed még jobban élvezze a bowlingozást! Te melyik korszakot választod majd? A multat idéző klasszikus 80as 90es évekbeli bútorokat vagy a jelenben lévő neon mámort?

bowling-stuff-img-2_orig.jpg

Nagyon reméljük, hogy sikerült meghoznunk a kedved, összességében a Bowling Night Stuff egy nagyon szuper cuccos csomag lett, de olyan érzésem van, hogy ezt simán beletudták volna rakni a Get Together vagy City Living kiegészítőkbe.

Értékelés: 10\7

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása