A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Tippek egy tökéletes esküvőhöz.

2018/07/26. - írta: domcs

eskuvo_1.png

Sziasztok! Ma valami különlegessel készültem nektek. Éppen tombol a nyár közepe, talán lassan visszatér a jó idő is, ezzel együtt pedig az esküvők is újra teljes pompájukban ragyoghatnak.

Ezen a képen a mostani háztartásom esküvőjét láthatjátok egy igazán gyönyörű helyszínen. Hamarosan kaptok róluk több képet, de először nézzük meg, hogy hogyan is működik ez az esküvő dolog a játékban. Gondolom mindenkinek nyilvánvaló, egy simmel romantikus kapcsolatot kell kialakítani, legyen az nő, vagy férfi. Miután ez megvan, a játék előbb-utóbb feldobja a „Propose” lehetőséget. (Csak miután már együtt járnak)

Ha megtörtént az eljegyzés, és készen álltok az esküvőre, akkor el lehet kezdeni megtervezni azt. Szerintem ez egy nagyon izgalmas lépés benne. Ki kell választanod a helyszínt, tortát kell sütnöd, és személyzetet is felfogadhatsz. Rajtad áll, mikor tartod a ceremóniát, nincs jelentősége. Maximum tizenöt vendéget tudsz meghívni, szóval csak okosan srácok!

Ha már elkezdődött az esemény, meg fognak jelenni a bal felső sarokban különböző teljesíthető célok. A fő célkitűzés nyilván a házasság, ám ezek mellett megjelennek például a következők: „köszönd meg egy vendégnek, hogy eljött” vagy „legyen olyan vendég, aki megnézi a ceremóniát”. Ha már eleged van a jópofizásból a vendégekkel, nyugodtan vágj bele. Találsz az esküvő helyszínén egy boltívet, arra kattintva megkezdheted az esküvő legfontosabb részét. De ha esetleg találtál szebb helyet, az aktuális sim (ara/vőlegény) párjára kattintva is elérhetővé válik a házasságra lépés funkció.

Ha rendben megvolt a gyűrűcsere, és a csók is szuper volt, nem maradt más hátra, mint a torta. Vágj belőle egy szeletet, és fogyaszd el. Megérdemled! Innentől már hivatalosan is van egy férjed, vagy feleséged. Kezdődhet a babaprojekt, vagy a kutyaprojekt, kinek mi!


Nálam a kettő körülbelül egybeesett. Ám ha egy csendes, nyugodt esküvőre vágysz, nem szereted az embereket, és csak nyűgnek gondolod a szertartást, akkor itt és most fellélegezhetsz! Van lehetőséged összeházasodni titokban a választottaddal. Otthon, a négy fal között, esetleg egy étterem csendes termében is kimondhatod a boldogító igent. Nem kell mást tenned, mint eljegyzés után a párodra kattintva megkeresni az „Elope Immediately with XY” funkciót.

Én előtérbe helyeztem a ruha, és helyválasztást. Ruhát töménytelen mennyiségben találtok például TSR-en, de ha van rá igény, csinálhatunk nektek egy esküvői szettes cikket is. Csak ki kell választanotok a nektek tetsző ruhát, beállítani elegánsnak, átöltözni a simmel, és kész is. Fontos a szép, igényes smink, és valami olyan hajat válasszatok, ami nem mindennapi. Kicsit térjen el a sim megszokott hajstílusától, esetleg legyen hosszabb, vagy rövidebb. Az ilyen változtatások meglepően jól tudnak mutatni.

Gondoltam így a végére megmutatok egy montázst a simjeimről. A bal oldali képen épp azt a pillanatot láthatjátok, mikor kiderült, terhes. A jobbon pedig a szülés utáni esküvőt. A női simen szerintem kétségkívül elég sok mindent megváltoztattam. Jó, nyilván a ruha nem játszik! :D

Köszönöm szépen mindenkinek, aki elolvasta, remélem tudtam valami újat és érdekeset hozni nektek. Ha tetszett, jelezzétek nekünk! Jövő héten találkozunk egy újabb cikk keretein belül! J Csodás esküvőzést kívánok mindenkinek!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása