A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Bulizz a kedvenc zenédre a The Sims 4-ben!

2017/06/22. - írta: SimGuruZoli

egyedi.png

Szerintem nincs olyan a simmerek között aki ne szeretné a zseniális Simlish nyelvre fordított slágereket, viszont van egy pont amikor már unalmassá válhatnak. Pontosan erre az esetre készítettem ezt a tippet! Ha szeretnéd hogy a simed rádiójában is a Te kedvenc zenéd szóljon mindenképp maradj velem erre a pár percre!

Első lépés:

2017-06-21_1.png

Hidd el, sokkal könnyebb az egész mint azt te gondolnád! 

Nyisd meg a Dokumentumok > Electronic Arts > The Sims 4 > Custom Music mappát. Itt a játékon belüli zenemappákat találod - van akinek megjelenik mind, van akinek csak néhány. 

Második lépés:

2017-06-21_2.png

Nyisd meg a mappát amelyben a számítógépen tárolt zenéid vannak. 

Harmadik lépés: 

2017-06-21_3.png

Másold át a saját zenéid az egyik tetszőleges mappába - én a Pop mappát választottam. 

És igazából kész is vagyunk!

kepkivagas.JPG

Mostantól a kiválasztott műfaj zenéinél mindig megfognak jelenni sajátjaid is! Ha nem szeretnéd ezentúl csak azokat hallgatni a többi zene mellől vedd ki a pipa jelzést. 

Címkék: Tippek TheSims4
Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása