A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Bemutakozik az új Galéria!

2018/07/31. - írta: SimGuruZoli

galeria8.png

Végre megérkezett a frissítés amire mindenki várt már egy ideje...vártunk, de nem tudtuk, hogy mire! Ma végre lehullott a lepel, új dizájnt kapott a The Sims 4 Galériája!

A főmenüben sok újdonságot nem lehet felfedezni, a Galéria ikonját a szokásos helyen találjuk, ám amikor rákattintunk érhet minket meglepetés.

galeria1.png

A Galéria ikonjára kattintva maga a teljesen újratervezett főoldal fogad minket, ez az első gomb a négy új közül. A keresősáv középre került, ugyan úgy ahogy eddig, most is rákereshetsz valamire a nevének, a készítője nevének vagy egy megadott hashtag alapján. A keresősáv alatt pedig épp a legnépszerűbb hashtageket találod. Szintén újdonság, hogy most már anélkül is tudod kedvelni, vagy le tudod tölteni mások feltöltéseit, hogy rá kellene kattintanod magára a simre vagy a házra.

Ha megtetszett mondjuk egy ház és szeretnél többet megtudni róla, szokásosan csak rá kell kattintanod. A készítők módosították a Galéria automatikus képkészítő mechanizmusát, így mostantól a feltöltött simek és házak előnyösebben fognak kinézni - arra, hogy saját képeket töltsünk fel sajnos még mindig nincs lehetőségünk. A hozzászólások átkerültek jobb oldalra, így végre nem csak egyet láthatunk egyszerre, az alsó sávba pedig elhelyeztek egy instant Twitter és Facebook megosztás gombot az igazán fanatikusoknak! Nem elhanyagolható tényező az sem, hogy VÉGRE élő módban is lehelyezhetünk teljes házakat, vagy szobákat a telkünkre!

galeria3.png

Az új "News" vagyis a Hírek oldal tulajdonképpen a régi galéria kezdőoldala. Sok változás ezen a felületen nem történt, szokásosan itt találjuk a frissebb híreket a játékkal kapcsolatban, illetve az eseménysávot, ahol az általunk követett simmerek tevékenységét tarthatjuk szemmel.

galeria4.png

Tovább lapozva a saját profilunkon találjuk magunkat. Itt tudod megtekinteni, hogy összesen hány elemet töltöttél fel a galériába, és azokat összesen hányan töltötték le, illetve azt is, hogy téged hányan követnek...tulajdonképpen egy interaktív mini Instagramot kapunk. A "Friends" gombra kattintva a saját ismerőseidet nézheted meg, míg a "View Catalog-ra" a Galériába feltöltött elemeidet tekintheted meg. Középen találod az általad épített és/vagy letöltött simeket és házakat, jobb oldalon szokásosan pedig a profilodra mások által írt jókívánságokat olvashatod.

galeria6.png

Ahhoz, hogy az egyik készítményed kitűzd a kezdőlapra, nem kell mást tenned, mint megkeresni azt a saját feltöltésid között, és a bal felső sarokban található Showcase Item gombra kattintanod. Ettől kezdve a kiválasztott elem a profilod közepén fog maradni.

galeria5.png

Az utolsó lap pedig nem más mint a Te saját könyvtárad. Itt találod az összes lementett simet, házat és szobát, illetve természetesen a Maxis által előre megépített házakat és parkokat is!

Fontosabb újítások:

  • Frissített kinézet.
  • Okosabb kereső.
  • Új mechanizmus az automatikus képek készítésére.
  • Új algoritmus, hogy a számodra legmegfelelőbb tartalmakat lásd a "Gallery" fülön.
  • Frissített "lopásgátló" - mostantól szigorúbban veszi a játék, ha változtatás nélkül töltesz fel valamit a saját katalógusodba. Fontos, hogy ez nem vonatkozik a "My Library"-be való lementésre!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása