A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Modern házépítés - Tippek, hogy szép házat építs #1

2017/06/25. - írta: dakosgergo04

elso.png

Sziasztok! Ma néhány olyan ötletet hoztam nektek, amelyekkel szebbé tehetitek a házatokat! És hogy ezeket részletesen bemutassam, lépésről, lépésre építek egy házat, amit ti is elkészíthettek! Na lássuk is! :)

    Első lépés - Az alapok

1.pngSemmiképpen se csináljatok kocka alakú házat, rugaszkodj el a teljesen hétköznapi formáktól, kezdjük inkább egy "L" alakú házzal!

    Második Lépés - Kiálló részek2.png Ez az ötlet azoknak szól, akik szép és részletes házat szeretnének építeni. Csinálj a ház falára kiálló részeket.

    Harmadik lépés - Festés19403565_825924630904802_1086105685_o.pngFelejtsd el az egyszínű festést! A ház kiálló részeit más színűre fesd mint amilyen a maga a ház! 

    Negyedik lépés - A Tető4.png A tetőt bárhogy megcsinálhatjátok, csak a kiálló részeket is fedje le!

    Ötödik lépés - Ablakok, Ajtók

6.png5.png

Én az ablakokat a TSR-ről töltöttem le, de ti bármilyen ablakot használhattok! Egy ötlet! Az ablakok olyanok legyenek hogy bukóra kinyitottak, így sokkal szebb lesz a ház! :) Ajtónak nagyot, de nem üvegajtót ajánlok, mert az a kisebb ablakokhoz nem illik, de attól függ milyen ablakot használtatok!

Ablakok:

1. https://www.thesimsresource.com/downloads/1319658 

2. https://www.thesimsresource.com/downloads/1319623

    Hatodik lépés - Köves, növényes út7.pngAjánlott ilyenkor a bb.movebojects on/off parancsot használni, így egyszerűbb lesz a kövek és a virágok/bokrok elrendezése. Közé pedig valami földutat ajánlok! :)

Kész is vagyunk! :) Remélem elnyerte a tetszéseteket a ház, hamarosan jövök egy második résszel is, amelyben a ház berendezésével fogunk foglalkozni! 

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása