A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: City Living - Játékteszt

2017/07/10. - írta: KingaMo

city_living.png

Az elmúlt napokban jobban belecsöppentem simjeimmel a városi életbe, hogy bemutathassam nektek a City Living kiegészítőt. Vágjunk is bele!



A kiegészítő esetén igen is kijelenthetjük, hogy a város mindennek az alapja. Bemutatom San Myshuno-t:

san_myshuno_es_a_korzetek.png

San Myshuno felhőkarcolói 4 körzetre vannak osztva:

  • Spice Market:  A városnak ezt a részét olyan játékokhoz ajánlom, amikor a családalapításra koncentrálsz.  A házak előtt játszótér található, és a lakások is tökéletesek gyerekek számára.
  • Fashion District: Egy mondattal körül tudom írni: A fiatal simek búvóhelye. Található itt egy karaoke bár, és könnyen is találhatsz a simjeidnek velük egykorú párt.
  • Arts Quarter: Nevéből is kiderül, hogy itt igazán a művészek találnak otthont, így ha simednek is ezzel kapcsolatos célt tűztél ki, akkor lakóhelye a hangulatot biztosítani fogja.
  • Uptown: San Myshuno szíve. A luxus jellemzi. Ki ne szeretné unalmas perceit egy felhőkarcoló tetején, medencében üldögélve eltölteni? Sznob simjeid biztos élvezni fogják!

A lakások nem olyan drágák, mint egy kertes ház esetén, de van egy bérlési díj, amit ki kell fizetni.  A játékmenetet igazán a szomszédok változtatják meg, akik megszínesíthetik (vagy esetekben idegesíthetik) simjeid életét. Szinte bármiért odaállhatnak az ajtód elé, legyen szó arról, hogy érzik az illatát a sütögetésednek, vagy, hogy éppen az énektudásodat fényesítgetheted.

aa.png

nevtelen_4.png

A kiegészítő ugyanis az éneklés jártassággal kedveskedik, amit sokféleképpen sajátíthatnak el simjeink. Karaokegép segítségével, amit egyedül, vagy ketten használhatnak, énekelgethetnek magukban, és a legáltalánosabb módon is: Zuhanyzás közben. (Az első lehetőséget a karaokegépre, a másodikat az adott simre, a harmadikat pedig a zuhanyzóra kattintva érhetitek el)

19866771_1571231099616104_1008882349_o.jpg

sing_in_the_shower.png

Ám a szomszédok élete sem egyszínű, és eléggé közel laknak simjeidhez, sajnos el kell fogadni a tényt, hogy zajból sincs hiány, és lesz pár álmatlan éjszaka.

19904863_1571233102949237_1923384734_n.jpg

Teljesen természetes, ha simjeid (és te) megunják a hangos szomszédokat, akkor két opció áll rendelkezésükre: Vagy tisztelettudóan kopogtatnak, vagy dörömbölnek az ajtón. (Bár az elsőt nem nagyon szeretik meghallani)

hangos_szomszedok.png

Viszont van mikor pont az ellenkezője történik, és a te simjeid zavaróak mások számára. Ilyenkor idegesen közlik simjeinkkel, hogy legyenek halkabbak.

hangossag.png

Ám az életet nem kell csak a négy fal között leélni. San Myshuno körzeteiben egymást követik a hangulatosabbnál-hangulatosabb fesztiválok, amelyeket nem éri meg kihagyni.

Spice Festival:
Nem meglepő hogy helyszíne Spice Marketben található, és a fesztivál idején csípős ételeket próbálhatnak ki simjeink, és ha úgy érzik, hogy ők már bármilyen erős ételt meg tudnak enni,tesztelhetik magukat ennek a fesztiválnak a kihívásával:

spice_festival_2.png

A City Living 27 új étellel érkezett, amelyek között van csípős, és olyan, amit evőpálcikával kell enni. Elején simed lehet ügyetlen, vagy éppen előfordulhat, hogy nem bírja az összes ételt erősségét, de gyakorlással javíthat rajta.

spice_festival_4.png

Simed a különlegességek megkóstolása után otthon is elkészítheti őket.

Humor and Hijinks Festival:
Ez a fesztivál az Arts Quarter-ben kerül megrendezésre, és az egész a viccekről, és a csínytevésekről szól. Simed is becsatlakozhat a muriba, és a fesztivál végén nyertest hirdetnek a két oldal között.

humor_and_hijinks_1.png

GeekCon:
Fashion District ad helyet ennek az eseménynek, amelynél simjeid összecsaphatják számítógépes tudásukat, legyen az a videójátékok, vagy a programozás terén. Versenyek között elugorhatnak az űrbe, vagy fotózkodhatnak cosplayerekkel.

07-09-17_2-55-10_pm.png

07-09-17_2-55-16_pm.png

07-09-17_3-15-52_pm.png

Flea Market:
A bolhapiac a Spice Market területén lelhető fel, és nem történik több, mint egy bolhapiacon: Különböző kincseket, vagy szemetet vásárolhatnak simjeid, amiket alapból nem lehet megvenni.

flea_market_2.png

Romance Festival:
Szerelmes galambok gyűlhetnek össze Fashion Districtben, ahol a rózsaszirmok között egy teát is megihatnak, amely igazán hangulatba hozza őket. Ha úgy érzi simed, hogy szíve választottja áll mellette, a pillanat hevében megkérheti a kezét, és össze is házasodhatnak egy lugas alatt.
romance_festival_2.png

Ezeket érdemes tudni a City Living kiegészítőről, remélem sikerült kedvet varázsolni hozzá!
Készítettünk egy cikket a Dine Out Game packről is, elolvasásához kattints ide!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása