A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Movie Hangout Stuff - Játékteszt

2017/08/23. - írta: dakosgergo04

 Először mindenki azt hiszi hogy ez csak egy átlagos Stuff Pack ami tartalmaz pár bútort, meg ruhát és hajat... stb. De nem...Na jó, igazából ez is valami olyasmi...De valahogy mégis más. Különlegesebb. Jobb. Ha szeretnéd tudni hogy miért jobb, és hogy mit is tartalmaz tarts velem!  Aki nem tudna angolul, annak elmondom, hogy a kiegészítő magyarul a Mozis cuccok nevet kapta. Szóval  a mozizást, és a tévézést emeli egy magasabb szintre!

movie_hangout_stuff.png

     Create A Sim (CAS)

    Nos, kezdjük a Create Simmel, ami másnéven CAS. Ebben a menüben hozhatjuk létre a simünket.. Mint minden packhoz, ehhez is kaptunk ruhákat, hajakat. A kiegészítő a bohém, hippi stílust követi, így aki kedveli az ilyen fajta ruhákat, annak ez most előnyére válhat. A legtöbb ruha színes, vidám, például találhatunk fonott hajat, kör alakú szemüveget, és sok minden mást is...

Ha már a stílusoknál tartunk, jegyezzük meg, hogy ez a rész is a hippi kinézetű dolgokat adja hozzá a játékhoz. Színes, mintás, régies bútorok, szekrények, székek. Emellett kapunk két óriási TV-t is. Az egyik álló, a másik pedig falra szerelhető. És végül, de nem utolsó sorban egy popcornkészítő gépet! Nos igen, talán ez az egy olyan, ami eddig egyáltalán nem volt bent a játékban. Ezidáig. Aki ismeri a Cool Kitchen Stuff Packet, az biztos tudja, nagyon hasonlít rá, a fagyikészítőgép. Ezzel is tudunk magunknak ételt készíteni.

Képtalálat a következőre: „moviehangoutstuff”

 

Build and Buy mode

 

Képtalálat a következőre: „moviehangoutstuff” 

Az én véleményem a kiegészítőről az.hogy sok olyan dolgot kaptunk, ami eddig nem volt bent a játékban, de emellett még néhány olyan dolgot is adott hozzá, ami volt már benne, de eszméletlenül jól néz ki. A CAS-ban is nagyon tetszenek a ruhák, a hajak, meg úgy minden. Nos igen, nekem ez a véleményem. Érdemes megvenni, akár bundle csomagban, akár csak simán. Bundle csomagban 8.990 ft. Originen, maga a pack 2.500 - 3.000ft.

Ennyi is lett volna a teszt remélem tetszett, és megjött a kedvetek kipróbálni.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása