A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Építsd meg Barbie otthonát!

2017/12/05. - írta: bomarty

borito_csaj.png

Ebben a cikkben bemutatom neked hogyan készítheted el Barbie otthonát a Sims 4-ben. A vidám, rózsaszín házikó igazi színfoltja lesz a városodnak. Tarts velem lépésről lépésre és építs egyet te is!

barbie.png

1. Lépés:

Készíts egy 6x6-os kockát. Másold le és rakj mellé egyet, majd kettőt ezek tetejére. A falakat állítsd közepes (medium) magasságúra.

1_9.png

2. Lépés:

A tetők között válaszd ki az első fajtát és rakd a házra, majd húzz vissza a magasságából.

2_10.png

3. Lépés:

A ház oldalaihoz átlósan húzz 2 kockányi falat, majd következik a festés. A tetőnél keresd a Scalloped Pine Roof - rózsaszín cserepet és egy vastag fehér szegélyt. A külső falaknál kettő színre lesz szükséged: Pure Expressions - fehér és Basic Darks - rózsaszín

Fest be a falakat először fehérre, majd kezd a kiálló átlós falaktól és 2 soronként húzz bele rózsaszínt. A tető alatti részt is ezzel vond be.

4_7.png

4. lépés:

Következő lépésben szükségünk lesz 2 ablakra és egy ajtóra.

Ablakok:

Angel Wing (a közepes méretű ablakoknál találod) – a kiálló falrészekre és a ház hátsó falaira rakj 1-1 darabot

Mega Window (Cloverleaf – az alacsony méretű ablakoknál találod) – a tető alá rakj ki egy sort mindkét oldalon, ügyelj arra, hogy kicsit középen legyenek

Ajtók közül próbálj egy egyszerű fehér, vagy rózsaszín darabot választani. A felső szint két szobáját fogja összekötni.

 

6_4.png

5. Lépés:

Az elülső falakból törölj úgy, hogy 2 kockányi fal maradjon az oldalakon. Mint látod 4 szobánk van. Ezek lesznek a nappali, konyha, hálószoba és a fürdő.

Keress egy fehér színű lépcsőt és egy rózsaszín korlátot és tedd le az első szoba jobb oldalára. Az emeleten kerítsd körbe egy szintén fehér kerítéssel.

7_4.png8_7.png

6. Lépés:

A ház két oldalára tegyél kerítést és a Field of Flower szórófestékkel fest be a füvet. A padlóknál válaszd ki az Out to Pasture Grass-t és rakd le a ház köré úgy, hogy a virágos rész keretként megmaradjon a telek szélén. A szobák berendezését direkt nem írtam le, hogy mindenki a saját lakója igényei szerint készíthesse el, viszont pár irányvonalat felsorolok számodra, hogy mitől lehet igazán barbis a berendezésed:

  • használj színes falakat és padlót
  • oldalt beállíthatod a colour részben a berendezések színét (érdemes a pink, purple, white, gray színeket kiválasztani)
  • a szobák ne legyenek túlzsúfoltak, hiszen az igazi babaházakban sincs sok bútor
  • ne félj mintás, csíkos, pöttyös, bohókás berendezési tárgyakat használni

10_1.png

7. Lépés:

A ház hátsó részére tegyél színes kerti bútorokat és Lollipop fákat. A fákat az Alt + Ú gomb lenyomásával nagyíthatod és így szép árnyékot vetnek.

Az elülső részre tegyél egy vastag sávban köves talajt, ez lehet rózsaszín, vagy sima kavicsos, amit szeretnél. Ezután keresd meg a napraforgót a virágok között és Lollipop fákhoz hasonlóan az Alt + Ú-val nagyítsd, vagy az Alt + Ő-vel kicsinyítsd őket és szórd szét az udvaron.

11_2.png12_1.png

8.Lépés:

Két dologra lesz még szükségünk. Először egy aranyos autóra, amit a gyerek dekorációk között találsz. Tedd be slégan a ház elé és nagyíts fel ezt is (Alt + Ú). Ezután keress éjszakai kerti lámpákat és ezeket szórd szét at első és hátsó kerthelyiségben.

13_1.png14_1.png

Ha mindezzel kész vagy nincs is más dolgod, mint gyönyörködni a rózsaszín és cuki kis barbi házadban. Hidd el nekem ez a házikó nagyon feltűnő és egyedi foltja lesz a városképednek. A lakójáról sem feledkeztem meg, egy másik cikkemben leírom neked hogyan készítheted el a játékban Barbie simét. Addig is jó szórakozást kívánok az építéshez!

15_1.png

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása