A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Automatic Sunburns Mod - Játékteszt

2018/05/18. - írta: bomarty

sun.png

Egy szuper moddal készültem, ami jelenleg épp aktuális és amivel egy kis nyári hangulatot csempészhetsz a  játékodba. 

05-13-18_6-37-46_pm.png

Az Automatic Sunburns Mod segítségével simeink egyenletesen barnulhatnak a tűző napon, vagy akár meg is gyulladhatnak.

05-13-18_6-11-50_pm.png

A barnulás csak a tini és annál idősebb simeknél jelentkezik. Bár több képen is láttam, hogy a gyerek és tipegő simek is barnulhatnak, viszont az általam tesztelt modnál ez egyáltalán nem történt meg. 

mts_flerb-1749250-automatic_title.jpg

A CAS-ben az arc (szeplők, anyajegyek) kreálásánál találod meg a különböző árnyalatokat. Így akár már előre be is állíthatsz egy kicsit sötétebb napbarnított színt simednek, de ez nem kötelező.

05-13-18_6-13-27_pm.png

Ha egy alapvetően világos bőrű simet kreálsz a játékban ugyanúgy elérheti a kívánt barnaságot nem kell előre beállítani semmit, csupán a napon kell töltenie pár órát. Vidd el strandra és egyszerűen érezze jól magát.

Eleinte a napon töltött idő nagyon kellemes lesz számára és a boldogság hangulatjelzője is állandósul. Lesznek olyan időszakok (pl: a reggeli enyhe napfény) amikor kifejezetten jól fog esni simednek a napsütés.

05-14-18_1-38-01_pm.png

Hosszabb ideig a napon tartózkodni nemcsak az életben, de a simek világában is kockázatos. Kezdetben szépen látszik, hogy a bőrük egyre sötétebb (barnásabb) lesz és ha ezt az árnyalatot szeretnéd megtartani nekik, akkor vidd be őket a házba, vagy bármilyen szobába. Tapasztalatom szerint az árnyékos helyen is megpirulhatnak, ezért jobb ha "elbújnak" a napsugarak elől. 

05-14-18_1-47-46_pm.png

Ha mégis kint hagyod őket, akkor bizony előbb kényelmetlenül érzik magukat, majd rákvörösre égnek. A bőrük színe izzó pirossá válik, folyamatosan rosszul érzik magukat és a homlokukhoz kapkodnak. Kis idő múlva elkezd parázslani a bőrük, meggyulladnak és akár bele is halhatnak, ha nem oltja el őket egy másik sim. 

Két dologgal tudod enyhíteni a fájdalmukat:

-  Az építés módban a Custom Content részben, vagy a dekorációknál fogod megtalálni a moddal érkező aloe verát, amit az egyébként más növények ültetésénél használatos ültető ládákban tud gondozni simed

- Az ültetés mellett meg is rendelheted az aloe verát a számítógépre kattintva, ahol az orvosság rendelés (Order Medicine) részben fogod elérni. Itt üveg formában nem csak ezt a növényi kivonatot, de naptejet is rendelhetsz. Egy vicces tény, hogy mindkettőt megissza a sim és miután a naptejet is benyakalta az orrán egy kis krémcsík jelenik meg. 

Az Automatic Sunburns Modot ide kattintva érheted el. A Files részben 6 lehetőséget találsz! Az utolsót töltsd le, mert az a legújabb verzió és abban minden hiba nélkül elérhető. 

youtube_google_chrome_2018_05_14_7_02_54.png

A Letöltések között fogod megtalálni a gépeden egy tömörített mappában!

sunburns.png

A mappát ki kell csomagolnod. Jelöld ki a benne lévő package fájlt és Kivágás Beillesztés opcióval tedd a következő mappába:

Dokumentumok - Electronic Arts - The Sims 4 - Mods 

sunburns1.png

Ha a játékod beállításainál be van jelölve a modok engedélyezése, akkor akadály nélkül működnie kell!

mods.png

Véleményem szerint, amíg nincs évszakos kiegészítő a The Sims 4-hez addig ilyen és ehhez hasonló modokkal kell beérnünk. Szerintem jól kitalált, vicces és hasznos mod, én a nyár folyamán biztosan bent hagyom a játékomban. Legyen a simeknek is melegük!  :) 

Ha még több nyári hangulatú képet szeretnél látni kattints a galériába:

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása