A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: A négy halhatatlan nővér - Kihívás

2018/06/18. - írta: bomarty

noverek.png

A kihívás négy nővérről szól, akik uralják az elemeket. A nővérek halhatatlanok és örökké fiatalok maradnak egy tehénnövény által és így saját nemzedékeik a szemük láttára virágoznak fel. Együtt nevelnek egy gyermeket és mind más-más dologban segítik.

4elements.jpg

Kezdésnek a CAS részben készítsd el a négy nővért. A következő jellemvonásokkal kell rendelkezniük:

Tűz

Jelleme: Romantic, Hates Children, Outgoing

Életcélja: Serial Romantic, vagy Friend of the World

the_sims_4_2018_06_09_17_20_53.png

Víz

Jelleme: Perfectionist, Neat, Family-Oriented

Életcélja: Master Chef

the_sims_4_2018_06_09_17_35_14.png

Levegő

Jelleme: Genius, Bookworm, Loner

Életcélja: Bestselling Author vagy Nerd Brain

the_sims_4_2018_06_09_18_03_24.png

Föld

Jelleme: Active, Self-Assured, Loves Outdoors

Életcélja: Bodybuilder vagy Freelance Botanist

the_sims_4_2018_06_09_18_03_42.png

Ha tetszenek ezek a simek, akkor a thesimshungary hashtag-re keresve megtalálod őket a galériában!

the_sims_4_2018_06_09_18_10_43.png

Miután elkészült a négy nővér válassz nekik egy szabad telket és költöztesd be őket. Az építkezésnél használhatsz csalást, viszont a játékot összesen csupán 1000 Simoleonnal kell kezdened! (Ezt a testingcheats true kód beírása után a money 1000 csalással érheted el!)

A házat úgy alakítsd ki, hogy mindegyik simnek legyen külön házrésze. Ez azt jelenti, hogy egy telken belül legyen 4 mini ház, ezért ajánlatos nagyobb területet választani az építkezésre.

06-15-18_6-59-04_pm.png

A lányok átmehetnek egymás telek részére, viszont nem alhatnak csak a saját ágyukban. Használhatják egymás fürdőjét, illetve a konyhát. Szabadon dekorálhatod a szobáikat, viszont néhány szoba / tárgy kötelezően csak egy adott nővér házrészén lehet:

Tűz: - Franciaágy, Bár, Kandalló, Fürdőszoba

Víz: - Konyha, Fürdőszoba, Franciaágy, Gyerekszoba játékokkal, Kisággyal, Bilivel, a konyhába helyezz el egy Gyerek etetőszéket

Levegő: - Dolgozó szoba számítógéppel, Könyvespolccal, Hálószoba, Fürdőszoba, Gyerekszoba, amelyben tanuláshoz szükséges tárgyak vannak pl: rajzasztal, hegedű

Föld: Franciaágy, Edzőterem, Botanikus kert, Fürdőszoba

A kihívás szabályai:

Tűz

- egyedül ő utazhat el szabadon bármikor bárhova a telekről

- keressen egy férfit, randizzon vele, majd szüljön neki gyereket, viszont az apával nem házasodhatnak és nem is költözhetnek össze

- a szociális (Charisma, Comedy, Mischief…stb), valamint a Mixology jártasságait fejlessze folyamatosan

Víz

- miután megszületik Tűz gyermeke Víznek kell gondoskodnia róla, hogy mindig tiszta és ápolt legyen (etetés, fürdetés, altatás)

- a házimunkát csak ő láthatja el (takarítás, főzés, mosogatás)

- bármilyen elromlott tárgyat csak ő szerelhet meg

- a főzési (Cooking) és szerelési (Handiness) jártasságait fejlessze folyamatosan

Levegő

- miután megszületik Tűz gyermeke Levegőnek kell segítenie abban, hogy a kicsi a lehető legtöbb tudást magába szívja, ezért minden tanulható dolgot neki kell átadnia (pl: bilizés, beszéd, tanítókártyák)

- ahogy cseperedik a gyerek továbbra is a tanítás lesz a feladata (pl: segítsen neki megcsinálni a házi feladatot, vagy olvasson vele együtt)

- a logikai (Logic), írás (Writing), zene (Guitar, Violin, Piano), festés (Painting) és rakéta tudós (Rocket Science) jártasságait fejlessze folyamatosan

Föld

- fő feladatai a kertészkedés és az edzés

- halászhat és a halakat el is adhatja

- a megtermelt növényeket szintén eladhatja, vagy megehetik a nővérek

- Tűz gyermekét idővel fizikailag edzheti a különböző fitnesz gépeken

- a házat halászás céljából elhagyhatja, illetve tehénnövény magokat keresni

- ha talál egy tehénnövény magot ültesse el és nevelje (a galériából is tölthetsz le kifejlett, tökéletes tehénnövényt)

- több ilyen növényt is tarthat egyszerre, mivel a nővérek a tejéből nyerik halhatatlanságukat

Ha szeretnéd két általad kiválasztott nővérnek lehet állása és ajánlatos is, mivel 1000 Simoleon kezdő tőke nem túl sok! Viszont légy óvatos, hogy melyik kettőt küldöd el dolgozni!

Víznek kell a születendő gyerek etetéséről gondoskodni, illetve csak ő főzhet és takaríthat, ezért nélkülözhetetlen. Levegő a tudás birtokosa, ezért ő akár otthonról is dolgozhat íróként, vagy eladhatja a festményeit. Földnek ott van a tehénnövény, amit nem hagyhat magára, mivel a nővérek halhatatlansága múlik rajta. Emellett viszont a megtermelt növényeket és kifogott halakat folyamatosan eladhatja! Mindezek fényében véleményem szerint Tűz a legjobb választás egy önálló álláshoz!

Halhatatlan nővérek:

Mint azt már korábban leírtam szükség lesz egy (vagy több) tehénnövényre, amely friss tejet (Essence of Life) ad és ezt fogyasztva a nővérek örökké fiatalok és halhatatlanok maradnak.

- A tehénnövényt letöltheted a galériából és építés módban leteheted a telkedre!

- Egy tipp a tehénnövény magjának fellelésére: Oasis Springben a Desert Bloom Park tavának közelében gyakorta megtalálható!

- A növényt 12 óránként (sim időben) meg kell etetni, különben felfalhatja a simeket!

- Ha kipusztul egy növény nincs vége a kihívásnak, ilyenkor minél hamarabb ültess másikat, vagy rakj le egyet a galériából!

A kihívás vége:

Amikor felcseperedik Tűz gyermeke költözzön el és kezdjen saját életet. Ezután Tűz újra teherbe eshet, vagy ezzel véget is érhet a kihívás.

A szabályok szerint sajnos csak Tűznek lehet gyereke, de szerintem érdekes lenne következő körben a többi nővérrel is kipróbálni a kihívást! Így a négy elem gyermekeivel lenne tele a sim világ és már ránézésre lehetne tudni ki melyik elemtől származik!

Remélem tetszett neked ez a kihívás! Jó szórakozást hozzá!

 

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása