A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Válj zölddé a The Sims 4 Növény Sim kihívásban!

2017/04/13. - írta: SimGuruZoli

A legújabb ingyenes frissítés egy új szezonális kihívást hozott a játékba: Mindenfelé NövénySimek nőnek a The Sims 4-ben!

​A kihívás 2017.04.14-én vette kezdetét és egészen Május 4.-ig fog tartani(2017.05.04.) A NövénySimek a The Sims 4 világában vándorolnak, csakis arra várva, hogy találkozzanak és megismerhessék simed. Játszd ki jól a kártyáid, légy velük barátságos és talán kaphatsz egyet a Varázs Bogyók egyikéből. Összesen hat féle bogyót tudsz összegyűjteni, mindegyik színe a NövénySim aktuális hangulatától függ.ts4-0188-spring-challenge-screen-001_orig.jpg

A simednek a telefonján keresztül fel kell hívnia Jasmine-t aki egy fatönköt fog adni amiben a VarázsBogyókat tárolhatod. Mikor kigyűlt az összes bogyód, egy kis víz és szeretet segítségével a tönkből egy fa lesz mely maga egy portál aminek segítségével Simed új, ritka növényeket fedezhet fel, illetve a végén simedé lehet maga a Tiltott gyümölcs. Ha a simed megeszi a Tiltott gyümölcsöt egy zöld, levelekben burjánzó NövénySim lesz belőle öt sim napig. NövénySim formában a simed jóval hamarabb sajátíthatja el a Kertészkedés Jártasság minden csínját-bínját illetve természetesen mások lesznek a szükségletei is. Ne aggódj, a kihívás vége után is megtarthatod a fát amin a gyümölcs terem, így Simed akár örökké NövéynSim maradhat.
Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása