A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Egyedi Tartalmak - Segítség

2017/05/27. - írta: SimGuruZoli

Fontos!

A túl sok egyedi tartalom gondokat okozhat a játékban! Az EA nem támogatja a moddereket, tehát ha valami baj van, akkor nem az EA-t kell lerohanni! Ezek itt csak utasítások, nem vállal felelőséget a fennmaradt hibákért senki! Jegyezd meg, hogy mindíg ki kell venni az egyedi tartalmakat és a modokat a frissítés előtt!

egyedi_tartalmak.png

Mit kell tudnod? 

  • Alap hozzáértés a modok és az egyedi tartalmak kezeléséhez. 
  • A mods mappát a: Dokumentumok > Electronic Arts > The Sims 4 > Mods útvonalon találod. 

Alapok:

​A "mods" mappában találni fogsz egy "resource.cgf" fájlt, ami segíti működtetni az egyedi tartalmakat. 
Ennek a fájlnak állandóan a "mods" mappában kell lennie. De ha netán letörölnéd a "mods" mappát, vagy a "resource.cgf" fájlt, akkor sincs baj, mert amint belépsz a játékba, a játék generál nektek egy újat. Két fajta letöltés van: Alapértelmezett letöltés és Nem alapértelmezett letöltés. Az alapértelmezett letöltés kicseréli a tárgyat/színt. A nem alapértelmezett letöltés, pedig hozzáad egy tárgyat/színt. 

A letöltés előtt ellenőrizd le, hogy nincs-e baja a tartalomnak, illetve olvasd el a hozzá írt véleményeket is.

Letöltés és Telepítés

Az egyedi tartalom ".package" formában van létrehozva és közzétéve. Ha ".package" formátumban töltesz le, akkor csak helyezd el a "mods" mappában ( Dokumentumok -> Electronic Arts -> The Sims 4 -> Mods ) és működni fog. A "mods" mappában csak ".package" fájl lehet, ha más is belekerül, abból bajok lehetnek. 
Ha WinZip vagy WinRar formában töltesz le, akkor csomagold ki és a ".package" fájlt tedd bele a "mods" mappába. ​

Egyedi Tartalmak eltávolítása

Ha törölni szeretnél egyedi tartalmat, akkor csak simán kitörlöd azt, ami nem kell. Ha valamit el szeretnél tenni egy kis időre, de nem akarod használni, akkor csak simán kihúzod a mods mappából az egyedi tartalamakat. Ha telepítetted az alapjátékot, akkor így tudod kezelni az egyedi tartalmakat.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása