A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: History challenge (Part 3) - Kihívás

2018/07/25. - írta: Emz00

history3.png

Kihívásunk folytatódik a 2. megállóval. Miután az ember elsajátította a tűzkészítés fortélyait, halászott, vadászott, gyűjtögetett és festett idejét érezte, hogy tudását tovább fejlessze. Megtanulta mitől lesz az eső, hogy a villám nem bánt és, hogy a természetnek ne legyen kiszolgáltatva, építeni kezdett.

Felfedezte a szerszámokat és a simek kezei nyomán remek alkotások születtek. Ez a korai civilizáció kora. Az ókori görög, római, egyiptomi és mezopotámiai birodalmak fénykora.Ez idő alatt a simek városokat hoztak létre, a saját házukon kívül más épületeket is építette. Városba tömörülve könnyebb lett az olvasás és az írás jártasságát elsajátítani. Ezekkel az új képességekkel sim filozófusaink könnyeben megoszthatták a tudásukat egymás között.

earl4.png

Mikor az új generáció belép ebbe az érába, építs nekik házat a korai civilizáció stílusában! A ház hordozhatja magában az ókori Egyiptom vagy a dicső Róma stílusjegyeit is, de ügyelj arra, hogy az erre a korszakra vonatkozó szabályokat ne sértsd meg! Ha hitelessé szeretnéd tenni, a világodban levő összes háztartásnak építhetsz vagy tölthetsz le házat a Galériából. Ezeknek a házaknak is a éra stílusjegyeit kell tartalmaznia.
Ha úgy döntesz, hogy az általad épített házat megosztanád, használd a #HistoryChallenge taget, hogy sokakhoz eljusson a munkád!

earl2.png

Korlátozások

Életcélok

"A simeket már nem a túlélés hajtja, kezdik felfedezni a barátságok és az anyagi javak értékét, és mindenükkel azon vannak, hogy ezeket megszerezzék és megtartsák."
A korai civilizáció simeinek új életcélok váltak elérhetővé: Mesésen gazdag, A világ barátja, A parti állat és a Kurátor.

Karrier

"A ókor kényelmének és erős közösségének hála a simek ki ki tudják bontakoztatni a tudásukat, műveiket és jártasságukat pénzé is tehetik"
A férfi simek munkát vállalhatnak Mint építő munkások. Mind a két nem zenélhet borravalóért, de nem adhatnak ki saját dalokat. A simek írással kereshetnek most már pénzt, de könyves boltot egyedül a férfi simek nyithatnak és nem vehetnek fel maguk mellé munkaerőt. Egy sim nem publikálhat könyvet, csakis kizárólag az eszköztáron vagy a bolton keresztül adhat el.

Románc

"Az ókori simek már nem érzik, hogy a túlélés érdekében szaporodjanak, inkább csendesen megállapodnak egy olyannal akivel mélyebb érzelmeket ápolnak"
A simek most már házasodhatnak, de nem tarthatnak külön szeretőket. Nem válhatnak el, de újraházasodhatnak, ha a párjuk meghalt. A női simek csakis akkor házasodhatnak újra, ha a sógorukhoz mennek hozzá. Ha az özvegy férjének nincsen férfi testvére, özvegy marad haláláig.

earl.png

Tárgyak/bútorok

"A korai civilizációs simek egyre növekvő intelligenciájának köszönhetően számos új találmány született, amelyek mindegyike hozzájárul a simek kényelmesebb életéhez."
A simek az alábbi tárgyakat megvásárolhatják: ágyak, sakktáblák, kádak, könyvespolcok, grill sütők, tűz típusú világítások (fáklya, gyertya, stb), jegyzetfüzetek, hűtők, mosdók, kályhák, hegedűk, füstölők és szaunák.
Ha nem töltötted le a jegyzetfüzetet, vásárolhatsz számítógépet, de csak írásra használhatod!

Egyéb szabályok

"Amint a könyvek váltak a legnagyobb és leghasznosabb eszközzé az információ áramoltatására, az ókori simek épületeket építettek számukra, hogy összegyűjtsék őket"
Elhelyezhetsz vagy építhetsz könyvtárat a világodba, amit a simed szabadon látogathat

earl1.png

Célok és pontozás

  • Érd el ugyanazzal a simmel a karizma, a festészet és az írás jártasságát: 1 pont
  • Keress 5 000 Simleont a zenéléssel befolyt borravalókkal: 2 pont
  • Szerezz arany minősítést egy házibulival, úgy, hogy a vendéglista ki legyen maxolva: 2 pont
  • Állíts ki 100 egyedi kollekcióból származó darabot ami a játékon belül van, a kihívást teljesítő telken: 2 pont
    Időt korlátozó gyűjtemények, pl.: A húsvéti tojások, nem érnek.
  • Érd el egy simmel, hogy 10 írott könyve bestseller besorolást kapjon: 3 pont

Jó játékot, jövőhéten jelentkezek a következő résszel!

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása