A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Cowplant, avagy a csodálatos Tehénnövény

2017/06/24. - írta: domcs

tehen.png

Sziasztok! Bessie vagyok és most a The Sims 4 féle tehénnövényről hozok egy kis ismertetőt. Szóval, ezt az aranyos növényt sok módon meglehet szerezni, és én a legegyszerűbbel fogom kezdeni, amely módon már én is sokszor szert tettem rá.

  1. Horgászat

Menjünk el Oasis Springs városába, és keressük fel a parkot. Az ott lévő nagy tóban horgászhatunk, és ha elég sokat, és sokszor próbálkozunk, bizony meglesz a gyümölcse a munkánknak. Ha sikerrel járunk, akkor az eszköztárunkban megjelenik majd a tehénnövény bogyó. ( Cowplant Berry)  

  1. Ásás

Kincsek keresése közben is bármikor rálelhetünk a bogyókra, ami úgy, mint mindig, az eszköztárba kerül.

  1. Világűr felfedezése

Ha megépítjük a rakétát, és felfedezzük vele a világűrt, szintén kaphatunk tehénnövény bogyót.

  1. Oltás

Amint elérhetővé válik a kertészkedés 7. jártassági szintjén az oltás (graft), akkor egy növénnyel interakcióba lépve megszerezhetővé válik a tehénnövény.

Ültessünk epret (strawberry) és tátikát (snapdragon), majd gondozzuk a növényeket, amíg teljesen ki nem fejlődnek. Ha mind a kettő termést hozott, oltsuk a növényeket, és lehetőségünk lesz tehénnövény szerzésére.

GONDOZÁS

Az ültetéséhez nem szükséges kertészkedés jártasság! Vegyünk egy ültető ládát, és tegyük bele a már beszerzett bogyókat. Pár nap, és a tehénnövény teljesen „felnő”.

Soha ne feledjük el, hogy a növényt minden 12 órában etetni kell, különben elpusztul (csontváz lesz belőle).

jh.jpg

Lehetséges, hogy megjelenik egy tortácska a tehénnövény szájában, ez azt jelzi, hogy éhes. A sim megpróbálhatja megenni azt, és ha sikerrel jár, kap egy pozitív hangulatjelzőt, de ha nem, akkor szellemként fog visszatérni.
Ha a tehénnövény 24 óráig nem kap enni, akkor csontvázzá alakul, és nem lehetséges az életre keltése, viszont ha a csontváz zavar, akkor az építés módban ki lehet törölni.

Ha a tehénnövény eszik, utána tejet termel, amit ha a simünk megiszik, új állapotjelzőt/hangulatjelzőt kap, amely egy időre boldoggá teszi. Ha sokszor ismételjük ezt, elérhetővé válik az életerő elixír. Ez a simnek 1-2 nappal meghosszabbítja az életét, boldog lesz. A lötty zöld színű.

EGY KIS MÓKA

Ha építés módban a növény közelébe teszünk rádiót/hifit, és bekapcsoljuk, a tehénnövényünk táncolni fog. :)

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása